Gemeente Raalte: Advies over het verduurzamen van je woning? Kom naar het inloopspreekuur op 20 september

De Gemeente Raalte organiseert maandelijks inloopspreekuren om energiebesparingstips te geven.

Interessant? Deel het artikel

Isolatie duurzaam

Je huis energiezuiniger maken: ook jij kunt nú wat doen. Door stap voor stap slimme maatregelen te nemen profiteer je van lagere energiekosten en een comfortabeler huis. Maar waar begin je? En wat is de beste oplossing voor jouw huis? De onafhankelijke adviseurs van het gemeentelijke energieloket helpen je graag met advies op maat. 

Inloopspreekuur 20 september

Elke derde dinsdag van de maand organiseert het energieloket een inloopspreekuur. De energievakmannen beantwoorden al je vragen over het verduurzamen van je huis. Ook weten ze alles over beschikbare subsidies. Je kunt zonder afspraak binnenlopen.

Waar en wanneer

Datum: 20 september
Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: De Buut (Zwanenwoerd 1a, 8102 BE Raalte)

Energiescan

Wist je dat je als huiseigenaar in de gemeente Raalte een gratis energiescan aan kunt vragen? Met deze scan krijg je makkelijk en snel inzicht in de mogelijkheden van je huis. Klik op onderstaande link voor meer informatie. Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Raalte.

 

Klik hier voor Duurzaam Bouwloket Raalte

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.