Gave voorleesavond bij amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Kinderen en volwassenen hadden een prachtige voorleesavond bij amfitheater Het Lommerrijk. En het bleef het niet alleen bij het boek Floddertje, maar ook veel vlekken, héél veel schuim en…de brandweer! Weer een prachtige (foto)reportage van Jenneke van Doesburg.

Interessant? Deel het artikel

© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg

Gespannen zaten de kleine (en grote) theaterbezoekertjes klaar voor de eerste keer Voorleestheater van deze zomer. Zou het net zo leuk en spannend worden als vorig jaar? Jazéker!  

Floddertje kwam op haar brommertje aanrijden en vertelde het verhaal over  het witte tafelkleed en de schone jurk die onder de vlekken kwam van een boterham met jam. Proberen om alles schoon te wassen in de badkuip met héél veel zeepsop draaide uit op een schuimoverstroming waar de brandweer aan te pas moest komen.

Mariëlle Kelder was Floddertje en twee stoere Luttenbergse brandweermannen; Boris en Vincent, spoten  het water in de badkuip.  Toen alle kinderen met hun zelfgemaakte ‘schuimmachine ‘ de kliederboel op het podium nóg groter maakten, was het feest compleet!

Veel leesplezier met je prentenboek van de bieb, ruil het volgende week weer om!

Nog een paar nachtjes slapen, dan is het woensdag 26 juli, 18.30 uur: De gruffalo.

Mis het niet!

Groot en klein heeft genoten!

Met dank aan de B-i-B-commissie: Liesbeth Rambi, Lisette Mocking, Carola Oortwijn en aan E-Chopper Verhuur Salland, Veldmate Sanitair, Bibliotheek Salland  en de Vrijwillige Brandweer Luttenberg, samen met  Amfitheater het Lommerrijk Luttenberg.

© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg
© Jenneke van Doesburg

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.