Ga mee op kamp met Mees Kees in regio Zwolle

Na de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater! De musical Mees Kees op Kamp – met Luuk Haaze, Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en een voltallige kindercast – is zondag 28 april te zien in Theater de Spiegel in Zwolle en op andere data elders in de regio. 

Interessant? Deel het artikel

zwolse theaters 231216 mees kees poster

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!
Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

Meet & Greet

Na afloop van de musical is er een meet & greet met de cast in de foyer van de theaters.

Bestel kaarten voor Mees Kees bij één van de theaters in Regio Zwolle

Donderdag 4 januari:                 www.meerpaal.nl
Zaterdag 3 februari:                   www.voorveghter.nl
Zondag 28 april:                           www.zwolsetheaters.nl
Woensdag 1 mei:                         www.detamboer.nl
Donderdag 2 mei:                        www.demeenthe.nl                   

Samenwerking Theaters Regio Zwolle

Tien theaters in de regio Zwolle hebben de krachten gebundeld en werken intensief samen. Door kennis te delen, bieden zij met elkaar een gevarieerd theaterprogramma. Samen presenteren zij een uniek aanbod in de regio. De samenwerking wordt ondersteund door Creative Works Regio Zwolle, de regionale brancheorganisatie voor de creatieve sector. Ook Rabobank is een belangrijke partner en ondersteunt met kennis en netwerk.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.