Fruitig Feest in Welsum

Op zaterdag 7oktober vindt op boerderij t Middel Ark aan de Arkerstraat 2 in Welsum weer de traditionele sapdag plaats.  Op die dag is er gelegenheid om eigen appels en peren te laten persen door de Welsumse sapmobiel.

Interessant? Deel het artikel

overesch 230719 fruit kratten

Jong en oud zijn van harte welkom om te bekijken hoe de Welsumse Sapmobiel honderden  kilo’s appels en peren van oude fruitrassen tot heerlijk sap perst. U kunt nog appels en peren (minimaal 75 kg) aanmelden om te laten persen. Kijk daarvoor op onderstaand website.

Ook is er een (informatie-)markt waar u onder andere jams, lokaal gebakken brood, wijn, zuivel met fruit,  gebreide artikelen, appel- en kweepeersap, stroop, notenolie, honing, en andere  boomgaard gerelateerde producten uit Welsum en omstreken kunt kopen.

Ook de hoogstambrigade is aanwezig voor het geven adviezen over het snoeien van fruitbomen.  U kunt vanzelfsprekend een glaasje appelperensap of kopje koffie/thee met eigen gebakken (appel)taart kopen,soep eten enzovoorts. Dus ook als u geen fruit laat persen, is er meer dan genoeg te zien en te proeven.

Wanneer

Zaterdag 7 oktober tussen 10.00 u -16.00

Waar

Boerderij ’t Middel Ark
Arkerstraat 2
Welsum

Parkeren

Graag op de aangewezen plaatsen.

Hartelijk welkom bij ’t Middelark in Welsum

Website Welsumse Sapmobiel

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Bakken vol fruit veranderen in pakken vol sap!

Lees verder »