FlexiblePlus en Current Connect samen naar bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte

Twee Raalter bedrijven hebben elkaar gevonden in hun ambities om te groeien. FlexiblePlus en Current Connect bouwen samen een bedrijfspand op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte.

Interessant? Deel het artikel

flexibleplus current connect gemeente r zegge

De kavel ligt op de hoek van de Hertzstraat en Newtonstaat en is 2.130 m2 groot. “We vinden het vooral mooi om dit samen te doen. En daarnaast hopen we elkaar te versterken. Dat zou helemaal mooi zijn”, aldus eigenaren Rick Spijkerboer (FlexiblePlus) en Jos Jansman (Current Connect).

Wethouder Alexander Kreule: “Het is mooi om te zien dat deze bedrijven vertrouwen hebben in elkaars ambitie en samen willen doorgroeien in Raalte. Dat sluit perfect aan op de gemeentelijke groeiopgave.”

Sterk in werk en opleiding

FlexiblePlus is een uitzendbureau, detacheerder en opleider inéén. De verhuizing naar een nieuw pand geeft het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien. Spijkerboer: “FlexiblePlus brengt vraag en aanbod op personeelsgebied samen. Zo bieden wij zij-instromers de mogelijkheid om installateur of iets anders te worden. Op de nieuwe locatie kunnen we bijvoorbeeld diverse opleidingen verzorgen, zoals BHV, VCA, EHBO, asbest, heftruck en hoogwerker.”

Glasvezelnetten en laadpalen

Current Connect is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetten. “Sinds kort zijn we gestart met een nieuwe afdeling, Charging Connect, voor het aanleggen van laadpalen”, vertelt Jansman. “Zowel openbare, als de verkoop en aanleg bij particulieren en het mkb. Op het nieuwe adres krijgen we meer ruimte voor parkeren en een laadplein. In de toekomst zouden we graag een academy starten, waarin we mensen opleiden en omscholen. Daarvoor zien we ook een mooie kans om samen te werken met FlexiblePlus.”

Website FlexiblePlus

Website Current Connect

 

 

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden