Filmavond “La Vita É Bella” in het spiritualiteitscafé Raalte

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

Interessant? Deel het artikel

La vita e bella 230304 poster

Het spiritualiteitscafé houdt op donderdagavond 23 maart 2023 een filmavond met de film ‘La Vita É Bella’ in de filmzaal van het Annahuis in Raalte. Nadien gaan we kort met elkaar in gesprek over deze film.

La Vita É Bella is een Oscarwinnende film van Roberto Benigni over een Joodse man die zijn zoontje wil beschermen tegen de gruwelijke realiteit van een concentratiekamp. Wanneer hij en zijn zoontje het slachtoffer worden van de Holocaust, gebruikt hij een perfecte mix van wilskracht, humor en verbeeldingskracht om zijn zoon te beschermen.

Wanneer

Donderdag 23 maart. De filmzaal is open vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur starten we met de film. De film duurt 120 minuten. Nadien gaan we kort napraten over deze film.

Waar

Deze inspirerende avond wordt gehouden op donderdag 23 maart a.s. in de filmzaal van het Annahuis, De Plas 8, 8102 CS Raalte.

Toegang

De kosten voor deze filmavond zijn  €10.00 p.p. inclusief koffie/thee. Graag op de avond zelf contant te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via spiritualiteitscafe@parochieheiligkruis.nl

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.