Fijne moederdag!

Leo Kemper wenst moeders een moederdag zoals ze die het liefst zelf invullen.

Interessant? Deel het artikel

moederdag
Cartoon: Leo Kemper

De cartoon van Leo sluit overigens goed aan bij het feit dat ouderen van vandaag de dag uit een heel ander hout gesneden zijn dan die van vroeger. Die van nu groeiden op ná de verzuiling en deden mee aan grote protestmarsen. Die moet je niet met bingo en koersbal aankomen.

In Watvinnie legt Tim Trooster uit dat daarom de disco-avonden Vroeg Zat zo populair zijn. Ze zijn altijd snel uitverkocht. Ook die binnenkort in Hedon. Samen met de andere gast Roswyde Burgman, directeur van de Raalter Hoftheater, onderzoeken ze een Vroeg Zat feest in het Hoftheater. Er zijn ook gesprekken met de Leeren Lampe. Hoe mooi is het als ouderen van nu weer naar hun disco van vroeger kunnen, vindt Trooster.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden