Fietsersbond zoekt fietsende juryleden voor grootste fietsonderzoek van Nederland

Interessant? Deel het artikel

fietsstad eigen foto

De Fietsersbond roept alle Nederlandse fietsers op om voor 10 minuten de rol aan te nemen van jurylid en mee te werken aan het grootste fietsonderzoek van Nederland. De landelijke enquête is het belangrijkste onderdeel van de verkiezing voor Fietsstad 2022.

Als fietsend jurylid kun je een vragenlijst invullen op www.fietsstad.nl.

Waar in 2020 Veenendaal met de hoofdprijs aan de haal ging, is alles weer mogelijk voor de verkiezing van 2022. Welke gemeente heeft grote stappen gezet in fietsveiligheid, aanleg van goede fietsroutes en fietsgeluk? Elke fietser mag zich vanaf maandag uitspreken in een nieuwe editie van het grootste fietsonderzoek van Nederland. Dit kan vanaf 16 augustus 2021 op fietsstad.nl.

Fietsstad 2022

Hoe ontspannen is het om te fietsen in de gemeente, kun je lekker doortrappen en fietsen kinderen veilig naar school? Deze en meer vragen krijgt de fietser als onderdeel van een vragenlijst van zo’n 10 minuten waarin hun mening ervoor zorgt dat fietsen nog veiliger en comfortabeler wordt. De vragenlijst op fietsstad.nl is voor iedereen; een bagagedragerstudent, een oudere recreant, een bakfietsouder of een forens. Iedere fietser is een ervaringsdeskundige.

Fietsersbond-directeur Esther van Garderen roept alle Nederlanders op om mee te doen: “Voor de Fietsstad 2022 zoeken we een echte vakjury: alle fietsers in Nederland. Want de beste expert om te beoordelen of jouw gemeente fietsvriendelijk is, dat is de fietser zelf!”

Gesteund door Gazelle

De Fietsstadverkiezing wordt voor de tweede keer op rij mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Gazelle. Als trotse partner van de Fietsersbond steunt Gazelle daarom de Fietsstadverkiezing o.a. met de te winnen gezinsfiets Bloom C7 HMS.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.