Fietsersbond ook nieuwsgierig naar jouw fietservaringen

Interessant? Deel het artikel

Gazelle Bloom C7 HMS
'@Gazelle

De gemeente Raalte heeft een onderzoek uitgezet naar fietservaringen van plaatsgenoten. Het zal wel aan de tijd van het jaar liggen (vakanties voorbij) maar ook de universiteit van Gent en de Fietsersbond komen met een dergelijk onderzoek.

Hier de enquete die Raalte doet.
Hier de enquete vanuit België (met gratis lesmateriaal voor de middelbare school).

En hier het onderzoek van de Fietsersbond:
Wat gebeurt er als er aan de weg gewerkt wordt? Moet jij als fietser dan afstappen of regelt jouw gemeente dat je veilig op de weg door kan rijden? Voel jij je koning in jouw stad of dorp of kom je op de laatste plaats, want: ‘fietsers kunnen makkelijk even afstappen’? Je kunt je mening geven, een compliment of tik uit te delen, door hier de fietsenquête in te vullen. Daar doe je de fietsersbond een plezier mee, de gemeente Raalte ook, maar wellicht ook je zelf want er wordt onder de deelnemers een sjieke Gazelle ter waarde van 2500 euro verloot.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.