Fietsen langs koffie2GO in Salland

Interessant? Deel het artikel

bokkers molle

Wandelen en fietsen, we doe het meer dan ooit. Want ja, wat moet je anders op zondag. Tot je er achter komt hoe mooi dat is, zo’n stuk fietsen. Al helemaal als je je een beetje voorbereidt en goede routes zoekt. Bijvoorbeeld waar je onderweg koffie kunt drinken.

Inderdaad, een terrasje pakken mag niet, maar een koffie ergens oppikken om mee te nemen naar het eerst volgende bankje is wel toegestaan! De Koffie2GO. Er is nu een app ontwikkeld met fietsroutes die precies langs zo’n afhaalplek gaan. Met ook mooie routes in Salland!

Klik hier om de app te vinden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.