Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Interessant? Deel het artikel

paaltje fietsen

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een schone vervoerswijze. Daarom wil de gemeente Raalte het gebruik van de fiets meer stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers verbeteren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Wat vind jij van het huidige fietsnetwerk? Laat het ons weten via de korte vragenlijst op www.raalte.nl/vragenlijst-fietsbeleid.

Door de gemeente Raalte

Wethouder Dennis Melenhorst: “We zijn benieuwd wat er leeft. Via de vragenlijst kunnen mensen doorgeven wat beter kan. Denk bijvoorbeeld aan locaties die voor fietsers onveilig zijn, waar de fietspaden (te) smal zijn en waar fietspaden ontbreken. We gebruiken de uitkomsten bij het opstellen van een nieuw fietsbeleidsplan.” In dit beleidsplan beschrijft de gemeente onder andere welke knelpunten de komende jaren worden aangepakt en in welke volgorde. Ook bij de concrete uitwerking van de verschillende locaties kunnen inwoners straks weer meedenken. Dit zal naar verwachting in 2022 plaatsvinden.

Geef je mening

Je kunt de vragenlijst tot en met maandag 6 september 2021 invullen. Ga naar www.raalte.nl/vragenlijst-fietsbeleid. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Wil je vaker je mening geven over actuele onderwerpen in de gemeente Raalte? Meld je dan aan voor het Digipanel via www.raalte.nl/digipanel.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *