Festival De Vecht slaat komend weekend haar vleugels uit

Interessant? Deel het artikel

screenshot van site festival de vecht

Door de organisatie

Festival De Vecht is voortaan meer dan het bekende meerdaagse festival op en rond een drijvend podium op de Vecht in Ommen. Ook op andere prachtige locaties aan de Vecht, van Hardenberg tot Zwolle, worden tal van activiteiten georganiseerd onder de vlag van Festival De Vecht. En u kunt daarbij zijn!

Festival De Vecht is er voor iedereen en zet de schijnwerpers volop op de Vecht en de Vechtregio. Een uniek bruisend festival vol muziek, rondvaarten en andere activiteiten op unieke locaties!

Bekijk hier de agenda.

Speciaal aandacht voor een concert van Woolf. Speciaal, omdat we daar specifiek ook een persbericht van kregen. Woolf treedt zaterdagmiddag op in Buitenplaats De Broekhuizen in Dalfsen. De optredens beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.