Feestelijke Opening nieuwe Loods 64-ABC de Cirkel

Na een zomer vol bouw-werkzaamheden is Loods 64 op 1 februari eindelijk geopend. Veel belangstellenden hebben deze feestelijke middag bijgewoond. Wethouder Judith Compagner van de Gemeente Olst/Wijhe kreeg symbolisch een zaag in handen waarmee een houten plank doormidden gezaagd moest worden. “Gelukkig” gebeurde dit onder het toeziend oog van Sander, begeleider van de trainingslocatie, Kilian en Ruben medewerkers van Loods 64.

Interessant? Deel het artikel

loods64

ABC de Cirkel biedt dagbesteding, arbeidstraining en ambulante begeleiding aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en Psychosociale Problematiek. Loods 64 is één van de vier trainingslocatie van ABC de Cirkel waar mensen met een indicatie vanuit de WMO voor dagbesteding terecht kunnen. Ook wordt er arbeidstraining geboden voor mensen die doorverwezen worden vanuit het loket Werk & Inkomen via de gemeente, vanuit een UWV-traject of worden aangemeld door werkgevers. In de loods werkt men aan producten van hout. Te denken valt aan grote en kleine meubels zoals picknickbanken en lampenstandaards, klussen op locatie, of op maat gemaakte meubels.
Dankzij de uitbreiding van Loods 64 kan er plek geboden aan meer mensen en kan ook de ambulante tak van ABC de Cirkel in het pand terecht voor afspraken.
Ben u nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met ons op en kom eens kijken op deze prachtige plek!

Voor meer informatie:
www.abcdecirkel.nl of
neem telefonisch contact
op via 0570-769125.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *