Familievakantie

Wij gingen met vier generaties op familievakantie. Er waren verschillende meningen over de prijs, de afstand en het aantal slaapkamers.

Interessant? Deel het artikel

struisvogel

Precies halverwege deze maand zijn wij een lang weekend op familievakantie geweest. Niet alleen wij als gezin gingen mee, maar ook (groot)ouders, (klein)kinderen en alle aanhang. Alles bij elkaar waren we met vijftien personen, verdeeld over vier generaties.

Zoveel meningen

Zoiets organiseren heeft heel wat voeten in de aarde. Een datum prikken was nog het lastigste. Er moest rekening worden gehouden met schoolvakanties en drukte op het werk van sommigen. Als je dan een datum hebt, komt de volgende uitdaging. Het vinden van een geschikte groepsaccommodatie. Zoveel mensen, zoveel meningen zegt men en dat was ook hier het geval. Er waren verschillende meningen over o.a. de afstand die men bereid was te reizen, het aantal gewenste slaapkamers en de prijs die men wilde betalen. Vooral de combinatie van die drie was erg lastig.

Volgeboekt

Toen we eindelijk iets hadden gevonden dat aan alle eisen voldeed, bleek de accommodatie te zijn volgeboekt voor de gewenste periode. Een andere datum prikken, dan maar? Of op zoek naar een andere groepswoning? We kozen voor het laatste en vonden uiteindelijk een kampeerboerderij in Opende, Groningen. Hier hebben we een mooi weekend met elkaar beleefd, waar we onder meer een struisvogelboerderij bezochten en een spel deden met wc-borstels.

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Dagklad: Sallandse Alpen

Lees verder »

vlinder

Op vakantie met een baby

Lees verder »

Blauwalg

Lees verder »

1 gedachte over “Familievakantie”

 1. Avatar
  Suzanne van den Buijs

  Wat bijzonder en ontzettend mooi en leuk jullie familie vakantie met 4 generaties,
  Liesbeth.
  En wat waren jullie met een mooie grote groep van 15 personen op familie vakantie.
  Super gezellig en echt genieten was dat!

  Suzanne van den Buijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *