Fabienne Broeze “kickt – off” met 12 deelnemers bij FutureTech Salland

FutureTech Salland, de innovatiehub die voortkomt uit een samenwerking tussen verschillende bedrijven in de gemeente Raalte, verwelkomt Fabienne Broeze (25) als haar nieuwe Hubmanager. Fabienne, oorspronkelijk afkomstig uit Nijverdal en momenteel woonachtig in Hengelo, is vol ambitie om de hub en Salland verder op de kaart te zetten en jong talent te inspireren en verder te helpen aan het begin van hun carrière.

Interessant? Deel het artikel

(vlnr) Herwin Kemper (Bepacom) en Fabienne Broeze
(vlnr) Herwin Kemper (Bepacom) en Fabienne Broeze

In haar eerste twee weken bij FutureTech Salland heeft Fabienne kennisgemaakt met de zes deelnemende bedrijven en heeft ze de aftrap gegeven voor het half jaarlijkse talentontwikkelingsprogramma met 12 jonge professionals. Ze is vastbesloten om de innovatiehub in de schijnwerpers te zetten en jonge mensen bewust te maken van de mogelijkheden in Salland.

“Ik hoop in het begin de hub goed op het netvlies te krijgen bij jonge mensen,” zegt Fabienne. “Daarna hoop ik dat we ook innovaties kunnen ontwikkelen. Dat zou super gaaf zijn.”

Fabienne is aangesteld als Hubmanager en zal een cruciale rol spelen in het begeleiden van deze jonge professionals op hun persoonlijke ontdekkingstocht, naast experimentele en innovatieve opdrachten. Het hoofddoel van FutureTech Salland is om jonge mensen te helpen groeien in hun ontwikkeling, in een wereld waar technologie en digitalisering steeds belangrijker worden. Ze krijgen de kans om te ontdekken wat Salland te bieden heeft, welke bedrijfsculturen, werkzaamheden en functies bij hen passen.

FutureTech Salland werd afgelopen zomer officieel gelanceerd door zes ondernemers/ondernemingen:

  • Maurice Tijs (PCA)
  • Nico Neppelenbroek (Bajo Bouw)
  • Herwin Kemper (Bepacom)
  • Ralf Hovenga (Pan Oston)
  • Dominique en Jonnie Roelofsen (Roelofsen Horsetrucks)
  • Gerben Derks (Derks Marketing).

Ongeveer een jaar geleden bundelden zij hun krachten om te sparren over innovatie en talentontwikkeling. Dit initiatief heeft geresulteerd in FutureTech Salland waaraan 12 jonge professionals de komende zes maanden deelnemen.

“En nu is het zaak om volop te gaan leren. Voor zowel de bedrijven als de jonge deelnemers is dit een mooie leerweg”. Aldus Fabienne.

 

FutureTech Salland op LinkedIn

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.