Expositie Kies Kunst! in het gemeentehuis van Olst- Wijhe

In het gemeentehuis van Olst-Wijhe kan je niet alleen stemmen voor de provinciale Statenverkiezingen op 15 maart. Je kunt daar tijdens het stemmen genieten van een interactieve kunstexpositie die helemaal gericht is op het thema “de verkiezing”

Interessant? Deel het artikel

Joke Proper 230304 oren

De deelnemende kunstenaars zijn:

Het motto “ laat je stem horen” wordt op een “kunstenaars eigen” manier verbeeld.

Wat is er te zien en te beleven?

 De kunstenaars doen een greep: “Er komt een installatie “mens erger je niet” een werk met een knipoog. Er hangt een groot doek met alleen maar oren met als titel  “laat jouw stem horen”  en er zijn werken te zien die politieke raakvlakken hebben met maatschappelijke ontwikkelingen.

Interactief

 Na het uitbrengen van jouw stem voor de Statenverkiezingen kan je interactief jouw andere “kijk” op de gemeente laten horen door het letterlijk noteren van de keuze: wat wordt het?  jouw  tip… of jouw top voor de gemeente?

Jouw tip of top is onderdeel van een conceptueel kunstwerk. Dit is  een ludieke manier om anoniem aan te geven wat jij eigenlijk graag wilt veranderen, of wat je juist goed vindt bij de gemeente of  provincie.

Publicatie Uitslag

Kijk Wijhe zal na afloop van de verkiezingen de uitslag van deze alternatieve stemming publiceren, dus hoe meer input hoe leuker!

Heb je gestemd of ben je in het gemeentehuis loop dan even naar de eerste verdieping om deze leuke en gevarieerde thema expositie te bekijken.

 

Website Proper Art

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *