Expositie ‘Hersenspinsels’ bij Historische Vereniging Wijhe

Is het illusie, een begoocheling, een droombeeld of een fantasie, is het fictie dat je ziet, een hallucinatie of een hersenschim? Kom het te weten op deze interessante expositie.

Interessant? Deel het artikel

Historische vereniging wijhe 230915 pand

Kom je verwonderen en droom weg op de nieuwe expositie ‘Hersenspinsels’ bij de Historische Vereniging Wijhe. Gedichten van Frank Korsmit en foto’s van Gerrit Oosterbroek, Jan Amse en Frank Korsmit nemen je mee in een bijzondere wereld.

Wanneer

De expositie is vanaf zaterdag 23 september te bezoeken tijdens de openstellingsuren van de Historische Vereniging Wijhe.

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 12:00 uur en van 14:00 – 16:00 uur.
Op zaterdag open van 10:00 – 16:00 uur.

Waar

Historische Vereniging Wijhe
Langstraat 528131 BD Wijhe

Website Historische Vereniging Wijhe

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Expositie ‘Hersenspinsels’ bij Historische Vereniging Wijhe”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden