Excursie ’t Natuurlijk Huus op Dag van de Duurzaamheid

Interessant? Deel het artikel

natuurlijk huus

’t Natuurlijk Huus houdt op zaterdag 10 oktober van 14.00 tot 16.00 weer een excursie. Tijdens de excursie wordt verteld over de filosofie van ‘t Natuurlijk Huus, de gedachte achter de totstandkoming ervan, maar ook over hoe je je leven steeds natuurlijker kunt leven. Waarbij ‘natuurlijk’ ook staat voor logisch en haalbaar.

10 Oktober is de landelijke Dag van de Duurzaamheid, die dag vinden door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats. Op initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda laten bedrijven, burgers, overheden, scholen en maatschappelijke organisaties samen zien dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk is, maar ook inspirerend, innovatief en winstgevend.

De excursie van ’t Natuurlijk Huus wordt altijd afgestemd op bezoekers. Vanuit de vragen die er zijn, wordt het verhaal opgebouwd. Een wandeling – met tekst en uitleg – over het terrein en bezichtiging van het huis zijn onderdeel van de excursie. Op die manier passeren alle onderdelen die aan de orde komen bij het bouwen van een ecologische woning en heeft de bezoeker een goed beeld van wat hij zelf verder wil met natuurlijk bouwen en inrichten, maar komt ook het leiden van een natuurlijk leven in het algemeen aan de orde. Denk dan ook aan biologisch voedsel, kringloop kopen en een natuurlijke balans in je leven vinden.

Aanmelding: info@hetnatuurlijkhuus.nl
Kosten: 7,50 voor volwassenen.
Corona-regels worden in acht genomen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.