Eventjes terug op het werk

Ik was op het werk om mijn dochter te laten zien. Bij mij begint het te kriebelen om weer te beginnen. Maar ik wil ook bij haar blijven.

Interessant? Deel het artikel

peppa pig

Afgelopen dinsdag was ik voor het eerst sinds mijn zwangerschapsverlof weer op mijn werk aanwezig. Ik was daar niet om te werken. Ik heb nog een paar weken verlof en dan nog vakantie. Nee, ik was daar om onze dochter te laten zien aan mijn collega’s. En om wat details te bespreken wat betreft mijn terugkeer. Maar vooral het eerste. Zoals verwacht trok mijn dochter veel bekijks. Ze kreeg ook een cadeautje. Een pluchen varken van een bekende tekenfilmserie. Het varken is nu nog bijna net zo groot als onze dochter, maar dat zal hopelijk vanzelf veranderen. Ik vind het ook een toepasselijk cadeau. Wij analyseren op het werk namelijk onder meer varkensmest.

Kriebelen

Toen ik met verlof ging, leek het me heerlijk om de hele zomer thuis te zijn. En dat was/is het ook. Ik heb echt genoten, en doe dat nog steeds. Net na de geboorte van onze dochter, moest ik er absoluut niet aan denken om weer aan het werk te moeten. Maar nu ik een uurtje aanwezig ben geweest, begint het toch weer een beetje te kriebelen. Ik zal te zijnetijd echt wel moeite hebben om zo lang van onze dochter gescheiden te zijn. Het langste tot nu toe is zo’n drie uur geweest. En ook het kolven kijk ik niet echt naar uit om te gaan doen. Maar tegelijkertijd krijg ik ook steeds meer zin om weer aan het werk te gaan.

 

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Eventjes terug op het werk”

 1. Avatar
  Suzanne van den Buijs

  Wat bijzonder mooi en leuk dat jij op jouw werk was om jouw mooie en lieve pasgeboren dochter te laten zien,
  Liesbeth.
  En wat een super lief en super mooi pluche varken heeft jouw dochter cadeau gekregen van jouw collega’s op jouw werk.
  Jouw dochter boft en jij en jouw partner boven met zo’n lieve en schattige dochter!

  Lieve groet,
  Suzanne van den Buijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.