Evenmens organiseert workshop psychische problemen

Interessant? Deel het artikel

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash

Evenmens organiseert op 14 september in Wierden de workshop ‘Kennismaken met psychische problemen en dementie’. In deze workshop leren de deelnemers psychische aandoeningen en signalen van dementie te herkennen en hier op een goede wijze mee om te gaan.

Gedraagt iemand zich in je omgeving opeens vreemd? Lijkt iemand somber en snel afgeleid? Als je dit tegenkomt tijdens je werk, je vrijwilligerswerk in je omgeving kan het best lastig zijn om hier goed op te reageren. De workshop van Evenmens kan je daarbij helpen. Hier leer je over psychische problemen en signalen van dementie. Daarnaast ga je aan de slag met praktijkvoorbeelden; wat kom je tegen en hoe ga je daar vervolgens mee om?

De workshop is op dinsdag 14 september van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via info@impluz.nl. Na inschrijving krijg je een bevestiging met informatie over de exacte locatie waar de workshop in Wierden plaatsvindt. Er zijn dankzij subsidies van de gemeente Wierden geen kosten aan deze workshop verbonden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.