Even voorstellen

Mijn naam is Annemarie Logtenberg, ik ben geboren op 10 februari 1980 en heb een fijne man en drie geweldige kinderen. We wonen in het buitengebied op een boerderij met dieren.

Interessant? Deel het artikel

annemarie

Wat is je achtergrond?
In 2003 heb ik de lerarenopleiding basisonderwijs afgerond en daarna ben ik 7 jaar als docent binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs werkzaam geweest. Als vervolg hierop heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdhulpverlening. Hier was ik persoonlijk begeleider van jongeren tussen de 18 en 25 jaar met een beperking.

In 2013 heb ik mijn werk tijdelijk op pauze gezet om een gezinnetje te stichten en mijn tijd aan hen te besteden. Mijn kinderen zitten inmiddels allemaal op school en het is nu weer tijd voor mij!

In 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan door de opleiding tot coach gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik me gefocust op de volgende specialisaties:
– Opvoedcoach;
– Gezinscoach;
– Kindercoach.

Waarom ben je aan de slag gegaan als coach?
Mijn passie voor opvoedvragen en kinderen is altijd blijven bestaan, dit is de reden dat ik de stap heb genomen om anderen hierin actief te gaan begeleiden. Tijdens mijn coaching sessies doe ik alles met positieve energie, optimisme en ervaring die ik zelf of bij andere heb opgedaan.

Mijn eigen zoon is hoog sensitief en ik weet wat dit met zich mee kan brengen. Ik begrijp welke specifieke vragen ouders hebben en waar ze tegenaan lopen. Met mijn praktische instelling zorg ik dat er altijd een passende en geschikte oplossing aan het licht komt.

Vertel eens iets over je praktijk!
Het was in eerste instantie was helemaal niet mijn plan om een eigen praktijk op te zetten. Door ervaringen en verschillende cases merkte ik dat het helemaal mijn ding is om anderen te begeleiden. Ik ga er nu vol voor!

Mijn praktijk is aan huis gevestigd, het adres is Middelerstraat 4 te Olst. Ik ben in de praktijk helemaal op mijn gemak en breng dit gevoel graag over op gezinnen, kinderen of ouders als ze bij mij in de praktijk zijn. De naam van de praktijk is dan eigenlijk ook simpel en passend: ‘Bij Annemarie’. Een plek waar jij je op je gemak voelt en helemaal jezelf kan zijn!

Annemarie Logtenberg
06 33151855
Middelerstraat 4
8121 RP Olst
coachenbijannemarie@gmail.com
www.coachenbijannemarie.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.