ESFS Awards

Ik doe mee aan de ESFS Awards. Een internationale Europese prijs op het gebied van fantasy en sciencefiction. Ik heb acht inzendingen.

Interessant? Deel het artikel

erasmuscon-logo-header

Ik doe mee aan de ESFS Awards. ESFS staat voor de European Science Fiction Awards. Een prijs die jaarlijks wordt toegekend aan opmerkelijke werken op het gebied van fantasy en sciencefiction. Alle werken van deze genres die de afgelopen twee jaar zijn gepubliceerd en zijn gemaakt door een inwoner van de Europese Unie, tellen mee. De prijzen worden uitgereikt tijdens Eurocon, een internationaal evenement dat dit jaar in Rotterdam wordt gehouden.

 

Inzendingen

Hoe mooi zou het zijn als er ook een Nederlandstalige inzending bij de winnaars zit? Ik doe in ieder geval een goede poging met acht inzendingen: 7 verhalen en 1 boek.

De piskabouter en Waar voor je geld zijn gepubliceerd in de bundel De bar met de Duizend Deuren. Versteende Verlangens staat in Meer dan Menselijk (de opbrengsten daarvan gaan naar het Autisme Fonds) en Brieven der voorvaderen is gepubliceerd in de klimaatbundel Welkom in de broeikaswereld. De rest, behalve Mozaïek van Geluk, zijn losse verhalen.

Realistisch en hoopvol

Verwacht ik te winnen? Nee, natuurlijk niet. Zo realistisch ben ik wel. Hoop ik te winnen? Vanzelfsprekend. Dat zou tenslotte ontzettend gaaf zijn! Hoewel meedoen aan zo’n grote, internationale prijs natuurlijk ook al fantastisch is. En wie weet hoe ver één van mijn inzendingen het gaat schoppen. Bij het Beste Verhaal van Salland werd ik tenslotte ook derde en dat had ik toen ook niet verwacht.

 

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *