Er komt weer een muziekspektakel Luttenberg Live aan

We gaan het nog een keer doen! 15 juni 2019 was de eerste uitvoering van het muziekspektakel Luttenberg Live in sporthal De Achterberg. Wie er bij is geweest kan zich deze geweldig mooie muzikale avond ongetwijfeld nog herinneren.

Interessant? Deel het artikel

Luttenberg Sporthal De Achterberg

Exact 5 jaar na de eerste uitvoering gaan we op herhaling. 15 juni 2024 wordt de sporthal aan de Heuvelweg wederom omgebouwd tot de gezelligste kroeg van Salland. Een scala aan artiesten uit Luttenberg en omstreken hebben al te kennen gegeven graag mee te willen doen.

Zoals de zangeressen/gitaristen Melanie Weijenborg en Mariëlle Verhoef,  zangeressen Marleen Rodijk en Gerlinde Endeman, zangers Ruben Schutte en Luuk Bruggeman, en de stampende, dampende, ronkende onvervalste boerenrock-band Deesie Djoeks met zanger/gitarist/toetsenist Mark Wispels. Als specials guests wacht u een muzikaal spektakel die u in Schotse sferen zal brengen.

En natuurlijk doet De Bergklanken ook mee!

Tickets bestellen

Wacht niet langer! Vanaf zaterdag 6 april zijn de toegangstickets online te bestellen via de website van De Bergklanken of verkrijgbaar bij supermarkt Coop Alfring aan de Butzelaarstraat.

Blijf ons volgen:

Homepage:   www.debergklankenluttenberg.nl

Facebook:     www.facebook.com/muziekvereniging.luttenberg

Instagram:    https://www.instagram.com/bergklankenluttenberg/

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.