Enorme aftelklok op Theater de Spiegel in Zwolle

Sinds zondagavond 12 mei 18:00 uur is hij niet te missen. Rijd je rustig over de Burgemeester Drijbersingel langs Theater de Spiegel, dan word je verrast door een enorme aftelklok op de zijkant van het gebouw.

Interessant? Deel het artikel

zwolse theater de spiegel

Heb ik iets gemist?

De eerste vragen die je te binnen schieten zijn: Wat doet deze klok daar? Wat heb ik gemist? Of juist, wat moet ik vooral niet missen? Het lijkt een groot mysterie dat vast iets met het theater te maken zal hebben gezien de locatie. Voor de liefhebber is deze klok één groot vraagteken. Het enige wat men lijkt te kunnen doen is het moment maar vast te blokken in de agenda. Of met rood te omcirkelen.

De theaterfanaat kan ook vast een tentje opzetten in het park bij Noordereiland.

Houdt die ons dan alsjeblieft een beetje op de hoogte?

 

Website Zwolse theaters

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.