Energietip: zet je cv-ketel op 60 graden!

Interessant? Deel het artikel

cv ketel 60 zestig

Grote kans dat jouw cv-ketel op de fabrieksinstelling van 80 graden staat, maar je hewbt die hoge temperatuur helemaal niet nodig voor de verwarming. Zestig graden is meer dan genoeg. Die nieuwe instelling is zo gepiept, en het bespaart je 60 euro per jaar! Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche.

Maar hoe dan?
Op www.zetmop60.nl staan zo’n 45 korte instructievideo’s om zelf in 1 minuut je cv-ketel op 60 graden te zetten.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in Raalte en Olst-Wijhe kunnen een gratis energiescan aanvragen. Je vult een checklist in, waarna een energievakman langskomt en jouw situatie bekijkt. Je krijgt dan onafhankelijk advies over energiebesparing in jouw situatie, over verhoging van wooncomfort en hoe je eventueel zelf energie kunt opwekken.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan tegen betaling ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Je krijgt dan de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor de checklist. Neem daarna contact op met het energieloket via:
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *