Energietip: laat de vloerverwarming alleen werken als dat nodig is

Interessant? Deel het artikel

pomp vloerverwarming

De vloerverwarming gebruikt een circulatiepomp om het water door de leidingen in de vloer te pompen. Deze pomp verbruikt elektriciteit. Oudere pompen zijn vaak niet zuinig en draaien de hele dag door. Dat slurpt energie. Vaak loont het om er een pompschakelaar tussen te zetten. Wordt er geen warmte gevraagd? Dan schakelt de pompschakelaar de circulatie uit. Dat scheelt een hoop onnodig energieverbruik.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *