Energietip: Een waterkoker in plaats van een keukenboiler

Een waterkoker is veel handiger dan een boiler in de keuken.

Interessant? Deel het artikel

waterkoker 221021

Om te voorkomen dat de CV-ketel iedere keer aan de slag moet als je warm water wil hebben, is de keukenboiler in opkomst. Die zorgt voor een warm-water-buffer waar je snel over kunt beschikken, zonder dat je de CV-ketel vraagt energie te verbruiken. En omdat het water dicht bij het tappunt zit, verlies je ook niet de eerste liters koud water in de leiding tussen CV-ketel en tappunt.

Heb jij ook energietips? Mail ze naar info@hierinsalland.nl

Maarrrrr, kregen we als energietip binnen: waarom zou je niet een waterkoker gebruiken in plaats van een boiler? Zo’n boiler staat de hele tijd maar warm water op voorraad te houden, terwijl je dat heel vaak helemaal niet nodig bent. Het zou ook maar zo eens kunnen zijn dat je veel minder snel warm water vraagt als het niet per direct leverbaar is: dat je dus koud water gebruikt als dat eigenlijk ook best wel kan.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *