Energietip: doe die thuistap weg!

Interessant? Deel het artikel

thuistap bier corona
'@PX Here

Die thuistap die straks met de bbq’s weer overuren draait, kan je zo maar 100 euro aan elektrisch kosten. Zo’n thuistap is een bijzonder grote energieslurpert.

Gelukkig dus maar, dat de meeste huishoudens er niet eentje hebben. Probleem van zo’n tap is dat hij het hele vat voortdurend koel moet houden voor dat ene moment waarop jij een koel tapbiertje wil hebben.

Na ja, 100 euro… Weet je dat de koelkasten van vandaag de dag de helft gebruiken? Dan is een flesje bier toch eigenlijk wel net zo slim. Vooral ook, omdat je in de winter het bier gewoon buiten kunt zetten. Naast de wijn, de jus d’orange en het bronwater 😉

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *