Energiecoach worden in Deventer?

De Deventer Energie Coöperatie zoekt vrijwilligers die geïnteresseerden informatie en advies willen geven over energievragen.

Interessant? Deel het artikel

Energiecoach Deventer

Het energiezuinig maken van je woning is met de huidige gasprijs voor steeds meer mensen niet meer alleen een kwestie van duurzamer of comfortabeler willen leven, maar ook een financiële noodzaak geworden. Sommigen betalen maar liefst drie keer zoveel aan energiekosten dan vorig jaar. Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat het aantal aanvragen van inwoners voor hulp van een, gratis, energiecoach explosief is gestegen.

Wat doet een energiecoach

Als Energiecoach bied je persoonlijke ondersteuning en hulp aan mensen die aan de slag willen gaan met het verduurzamen van hun woning. Maar hoe maak je je huis duurzaam en groen? En hoe breng je die energierekening omlaag, zorg je voor meer wooncomfort en minder uitstoot van CO2? Als Energiecoach ga je bij deze mensen langs, bespreekt met hen hun woonwensen, verzamelt gegevens over de woning en het energiegebruik en helpt hen verder op weg.

Iets voor jou?

Je hoeft niet per se technische kennis te hebben over energie. Maar
• Heb je affiniteit met energie(besparing) en duurzaamheid
• Kun je goed communiceren
• Wil je bijleren op het gebied van verduurzaming
• En heb je tijd en energie?

Dan maken wij graag kennis met je!

Training Energiecoach

Ter voorbereiding op je rol krijg je een korte opleiding tot energiecoach en leer je veel bij over energiebesparing.

Mooi meegenomen

Je ontvangt jaarlijks € 1500 aan vrijwilligersvergoeding (belastingvrij) en je breidt je netwerk uit met betrokken mensen die, net als jij, het milieu een warm hart toedragen!

Aanmelden als Energiecoach

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.