Energietip: ga over op ledlampen

Interessant? Deel het artikel

ledlamp

Je komt nog steeds gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen tegen. Ledverlichting is veel goedkoper. En alle nadelen van vroeger zijn inmiddels allemaal verdwenen.

Ledlampen zijn ongeveer 90% zuiniger dan gloeilampen. Door oude lampen te vervangen voor ledverlichting, kun je dus ontzettend veel energie besparen. Daarnaast gaan ze ook nog erg lang mee. Zowel Raalte als Olst-Wijhe geven subsidie voor dit soort energiebesparende maatregelen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *