En nu als de donder IQ- vaccins uitvinden

Interessant? Deel het artikel

Geen verstand

Nu wij een uitgebreide infrastructuur voor Covid19 vaccinatie hebben opgezet en het erop begint te lijken dat de pandemie afneemt zou het zonde zijn om dit grote netwerk af te breken. Het is immers heel duidelijk geworden dat er een kleine, maar wel heel luidruchtige minderheid bestaat die qua verstand nooit volwassen is geworden en de meest idiote denkbeelden op tafel gooit. Dit is een grote bedreiging voor onze toekomst en het moet dus de grootste prioriteit krijgen een vaccinatiecampagne te beginnen voor meer verstand. Met QR- code natuurlijk.

Regeringsbeleid

Er is natuurlijk best het een en ander aan te merken op het beleid dat gevoerd wordt, maar ik geef het je te doen om iets onbekends, een steeds veranderende vijand te moeten bevechten in een land met steeds meer egocentrische en complotdenkende mensen. In andere landen is het echt niet anders verlopen. Op dit moment hebben wij vrij strenge regels in vergelijking met andere landen, maar meestal hadden wij juist soepeler regels. Vanaf december gingen wij massaal naar ondermeer Antwerpen omdat we niet wilden begrijpen wat de bedoeling van de regels was. Eerder toen er in België strengere regels waren was het andersom. Verder zijn er al veel landen met minder regels, maar waar wel 2G gebruikt wordt. Gemiddeld genomen was men hier minder streng dan in andere Europese landen.Het enige land ter wereld dat enigszins succesvol is met de bestrijding van corona is China, met kei- en keiharde regels. Maar ik denk niet dat veel mensen deze hier ook zouden willen hebben.

Gezondheidszorg

Het is zeker waar dat onze gezondheidszorg het laatste decennium enorm uitgekleed werd, waardoor er met name op IC’s grote problemen rezen. Iets dat dringend aangepakt moet worden maar geen onmiddellijke oplossing biedt, er moest nu eenmaal snel gereageerd worden en de blikken verpleegkundigen waren op. Met kunst en vliegwerk is het gelukt om een ramp te voorkomen. En ook in landen met veel meer IC- bedden per 100.000 inwoners dan hier waren de problemen even groot. Ook de preventieve gezondheidszorg verdient veel meer aandacht om onderliggend lijden te beperken. Zal een hell of a job worden voor de nieuwe regering, zeker omdat we zo diep gezonken zijn, dat de feitelijke macht tegenwoordig bij het kartel van zorgverzekeraars ligt. Het grote voorbeeld van wat er gebeurt wanneer regeringen niet ingrijpen is de Spaanse griep. Omdat toen de Eerste Wereldoorlog aan de gang was die moest doorgaan, werd deze pandemie aanvankelijk verzwegen in de landen die bij bij de oorlog betrokken waren.Pas na het eind hiervan werd opgetreden. Gevolg 60- 100 miljoen slachtoffers bij een veel kleinere wereldbevolking dan nu. Dan toch liever regeringen die maatregelen nemen ook al maken ze fouten,die pas achteraf vast te stellen zijn!

Economie

De economische gevolgen zijn groot. Alleen webshops, supermarkten, fabrikanten van medische producten en plexiglas deden goede zaken, verder veel problemen door de lockdowns. Maar ook hier waren de steunmaatregelen in vergelijking met andere landen redelijk goed, hoewel ook met fouten. Gelukkig is de economie al weer boven het niveau van voor de pandemie, mede doordat we veel geld gespaard hadden doordat vakanties e.d. moeilijk te realiseren waren en we dat geld vorige zomer weer gingen uitgeven.Wel moet de regering coulant optreden om bedrijven te helpen die aantoonbaar door covid in de problemen komen. En natuurlijk gaan wij, solidaire consumenten, dan weer op grote schaal bij onze fysieke winkels in onze eigen omgeving kopen.

Vaccinaties

De vreemdste argumenten worden gehoord om je niet te laten prikken. Zou zou je geen medicijnen moeten nemen wanneer je niet ziek bent. Alsof alle baby’s ziek zijn wanneer ze hun prikjes krijgen…. Het zou om experimentele vaccins gaan waarvan bijwerkingen op lange termijn onbekend zijn. Vaccinaties bestaan al 200 jaar en er is nog nooit een vaccin op de markt gebracht dat achteraf  onverwachte bijwerkingen bleek te geven. Uiteraard heeft elk geneesmiddel wel bekende mogelijke bijwerkingen voor minimale groepen. Vandaar de bijsluiters. De testprocedures zijn immers heel grondig en uitgebreid, reden waarom het een jaar duurde voor ze beschikbaar kwamen. En hoewel niet 100% beschermend, wel effectief. Anders hadden wij veel hogere sterftecijfers gehad, zie hierboven over de Spaanse griep.

Privacy

Uiteraard heb je volledige zeggenschap over je eigen lichaam, maar ook een verplichting andere mensen niet in gevaar te brengen. De overheid kan hier regels voor vaststellen. Zo bestond de verplichte pokkenvaccinatie bijna 200 jaar jaar lang, totdat deze ziekte uitgeroeid was. Ook bestonden er altijd al verplichte vaccinaties om naar tropische landen te gaan.(En weer te mogen terugkomen!) Het rijbewijs is ook een voorbeeld van een verplicht voorschrift, niet voor jou maar voor anderen. Persoonlijk vind ik de dienstplicht veel ingrijpender. Hoewel in 1993 opgeschort, bestaat deze nog steeds. Hierbij draag je als het ware je lichaam aan de staat over, terwijl je weet dat dat ingeval van oorlog heel verstrekkende gevolgen kan hebben. Een veel groter risico dan een prikje….

Dat bij het vaccinatieproces van alles over je vastgelegd wordt is natuurlijk waar en je moet er maar vanuit gaan dat de privacy- waakhond alles goed in de gaten houdt. En we leven natuurlijk al in een wereld waar je continu gevolgd wordt doordat we allemaal aan ons foontje verslaafd zijn. Ook staat op elke hoek een camera. Dit gaat mij te ver, maar lost wel weer veel op.

The great reset/ de grote waanzin

In primitieve kringen gaan er de wildste verhalen over het World Economic Forum (WEF). Dit WEF is een openbare praatgroep van regeringsleiders, topondernemers, -geleerden en -journalisten. Een soort internationale Lions Club waar interessante onderwerpen besproken worden. Hier zullen niet veel SP- stemmers bij aanwezig zijn natuurlijk maar de fabels die hierover de ronde doen zijn ongelooflijk. In elke vaccinatie zou een chip zitten waarmee burgers volledig gecontroleerd kunnen worden en hun inkomsten en bezittingen zullen verliezen tot eer en glorie van Schwab, Soros en Gates. Mensen die hierin geloven zijn waarschijnlijk altijd bij de economieles de klas uitgestuurd want je kunt als selecte groep ondernemers alleen maar geld verdienen wanneer het gewone volk geld uit te geven heeft. Dus volstrekte waanzin! Bijeenkomsten van neo- fascistische partijen zijn pas een groot gevaar voor onze toekomst. Doortrapte partijleiders zonder een verkiezingsprogramma, die alleen maar onderwerpen aandacht geven die hun simpele volgelingen met hun onderbuikjes volgen kunnen. Alles is de schuld van anderen. Waar hoorden we dat eerder zo’n 90 jaar geleden. Met grote gevolgen en voor ons 5 jaar lang echte problemen. Met echte lockdowns en grenzen dicht. En als je de grens over mocht dan was je meestal echt slecht af. Wat wij nu meemaken is vervelend maar overkomelijk.

Verdomming

Hoe heeft deze verdomming plaats kunnen vinden.

 • Toenemend egoïsme door minder intermenselijk contact door oortjes, schermpjes en tablets, waardoor minder begrip voor anderen en niet meer kunnen debatteren.
 • Steeds dommere reclames, TV- programma’s, films en spelletjes waardoor men steeds minder weet wat normaal is.
 • Alleen nog maar aankliknieuws bekijken zonder diepgang en achtergronden. Bijna geen kranten, tijdschriften en boeken meer lezen.
 • Veel mensen denken altijd aan te moeten staan, helemaal geen tijd meer voor leuke contacten en nadenken.
 • In het internetriool kan iedere idioot wel wat vinden over waandenkbeelden, waardoor groepen ontstaan die elkaar versterken en een levensgevaarlijk kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld naar de bestorming van het Capitool in de VS. Gelukkig dat hier niet de snuggersten achter zaten, anders had het een staatsgreep kunnen worden.

Conclusie

Met de grootste spoed moet een vaccin uitgevonden worden wat aan niet volwassen geworden mensen toegediend kan worden. Het is nu het moment nu alle vaccinatielocaties nog beschikbaar zijn!

© GGD IJsselland

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

2 reacties op “En nu als de donder IQ- vaccins uitvinden”

 1. Avatar

  Hallo Kees, je doet boute uitspraken. Ik kan een deel met je meegaan, maar zeker niet geheel.
  Ik ben zo iemand die niet kiest voor vaccinatie. Niet omdat ik niet met mijn medemens begaan ben. Juist wel. Ik draag daar zorg voor door steeds te investeren in gezondheid, in een goed werkend lichaam en immuunsysteem, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de leefomgeving, de planten, dieren en de aarde. Dit is de weg die we kwijtgeraakt zijn en waarmee we ons leven in balans houden.
  Vaccinatie is een noodmiddel aan de achterkant. Het is het verhaal van bestrijden van wat fout is gegaan. Economisch is het veel verstandiger om aan de kant van gezondheid te investeren. Er zijn natuurlijk wel heel veel mensen die geld verdienen aan de Pandemie, maar kijk wat het de samenleving kost. En dan heb ik het niet over geld alleen, maar juist ook aan ontwrichtende maatschappelijke waarden. En misschien is het ook nog wel zo dat we die ontwrichting nodig hebben om een andere weg in te slaan .
  Volgens jouw betoog behoor tot de primitieve kring. Misschien zien mensen mij zo omdat ik al mijn leven lang naar de wetten van de natuur leef, maar niet omdat ik niet zelf kan nadenken.

 2. Kees Huls

  Agnes, ik ben het helemaal met je eens dat preventieve gezondheidszorg het hoogste belang heeft en dat geneesmiddelen slechts een ‘nooduitgang’ zijn, maar dat is geen kortetermijnoplossing. Ik schrijf dat ook het kopje gezondheidszorg schrijf. Ik heb heel veel waardering voor jullie levenshouding, die inderdaad de juiste weg wijst. Maar verreweg de meeste ‘lawaaimakers’ in de antivax wereld hebben alleen maar hun eigenbelang om hun ‘vrijheid’ terug te krijgen als doel en graven daarom het internet uit tot in de diepste krochten om hiervoor rechtvaardiging te vinden. Hoewel ik misschien een heel serieuze uitstraling heb, kan ik soms echt wel wat ironisch uit de hoek komen waar dit artikel een gevolg van is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.