Het feest barst los op de Elshof 9-10-11 juni

Aanstaand weekend is het weer zover, het feestgedruis barst los op de Elshof. Op het feestterrein aan de Hagenvoorde hopen we weer vele bezoekers te mogen ontvangen.

Interessant? Deel het artikel

elshoffeest

Op vrijdag wordt er afgetrapt met de jaarlijkse Pubquiz ‘wie is de Kloekst’en’, welke een paar dagen na het opengaan van de inschrijvingen al vol zat. Vanaf 22.00 barst het echte feest los met de band STOER en DJ Douwe Hoekstra.

Op zaterdagochtend zal vanaf 9.00 uur de Trekkerslep van start gaan. Ook dit jaar was er veel animo en zullen er zon 180 trekkers aan de start verschijnen. Aan de jongste telg van de Elshof wordt tijdens het feest ook gedacht, voor hen is er op zaterdagochtend een houtdorp georganiseerd. Vanaf 13.00 uur wanneer de meeste feestgangers hun roes weer uit hebben geslapen gaat het volleybaltoernooi van start, zestien ingeschreven teams zullen om de winst gaan strijden. Op zaterdagmiddag is ons gezellige buitenterras geopend waar ook de BBQ rond 16.00 uur aangestoken zal worden. Om 17.00 uur vindt er een verloting plaats en dan maken we ons langzaam klaar voor de zaterdagavond. Zaterdagavond zal vanaf 22.00 uur het dak van de tent gespeeld worden met de band ACHTUNG en DJ Douwe Hoekstra. En het allerbelangrijkste, gratis entree!!

De zondag van het Elshoffeest gaat van start met de jubileumeditie van het Crossmoterspektakel (10e editie), in verschillende klasses zullen er motoren van start gaan. Het feestweekend wordt bij mooi weer buiten afgesloten met twee bands Halsband en The Sweatshirts + DJ Douwe Hoekstra. De organisatie hoopt op een net zo mooi en succesvol weekend als vorig jaar. Entree het hele weekend gratis en een schappelijke muntprijs.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *