Elshof toneel 2023

Ut leste weekend van februari en ut eerste van meert was ut weer zowiet: Toneel in de Diamant van Salland. Festival der Fantasten....

Interessant? Deel het artikel

toneel elshof 2023

Ut stuk zat al een poos in de piepe, mar deur een virus det rondwaarde hadd’n wulle sinds 2020 gien veurstelling meer op de plank’n e had.
Mar noe kon de toneelvereniging weer van de kante
dus det gung ok voortvarend..
Er waar’n een paar verandering’n in ut team, een paar woll’n even wat kalmer an doon en wat nieje enthousiastelling’n wurd’n e vunn’n..
De repetitie’s gung’n van start en ut begin was moeizaam, ik hebbe de regeldeuze onder dak en heur nachtrust word’n dur niet positief deur be-invloed, mar op wonderbaarlukke wieze sleut de wiezer ineens umme noar de positieve kante en toen gung ut steeds better….
Alle 3 veurstelling’n waren uut verkocht en bie de leste moch ik zelf komm’n kiek’n.
Wat een onmeunig mooi stuk en wat heb wulle wat
of e lach’n…
Ok heb wie een bulte bie e leert, zaagemaal is goed veur de stoelgang en likdoorns…
Oons vocabulaire is goed bie e spiekert qua liefdevolle teksten noar de wederhelft..
Olde vetspuite, rolle puntdroad, det halve portie van mie , etc etc.

De speulers deud’n ut onmeunig goed met mekaare, de dames van de varve hadd’n ze mooi op e mak, onze fluusterdeuze heult ze mooi gangs en de regeldeuze vund steeds meer rust.
De pauzes waar’n veur de versnapering’n en de verkoop van de lotties veur de verlotting.
Noa het grootse slotapplaus kwam de verlotting
en ut mag e zeg word’n , een stoande ovatie veur de sponsoor’n is absoluut op zien plekke..
Wat een onmeunig mooie priez’n waar’n dur en ok een bulte priez’n.
Een woord van dank is ok op de plekke veur Frans van Dartel uut Broekland.
Bie alle 3 verlotting’n had de dochter van Monique en Rene e hulp’n en de spollers hadd’n heur de taarte uut de verlotting beloofd , as een spoller um zol winn’n……
Mar Frans wun um, mar toen e heur’n van de belofte stell’n e sportief de taarte beschikbaar…
Ok een speciale vermelding veur Tone en Petra Brouwer, wat hebt die zich onmeunig in e zet um ut decor um te transformeer’n tut timmerwarkplaatse, tut in detail was ut een timmerhok uut ut verleed’n.
Ut modarnste was de Boerinnenkalender van 2022 😊
Alles met mekaare heb wie genoot’n van alles en iedereene, ik hoope det wie in 2024 weer zo onmeunig vulle wille magt hebb’n met mekaare…
Iedereene onmeunig bedankt !!!
Jan Dijkslag

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *