Een speciaal welkom in onze Dorpskerk in Olst zondag 2 juli!

Want dan zingt een projectkoor met medewerking van twee muzikanten, o.l.v. bevlogen dirigente Carien Duursema.

Interessant? Deel het artikel

koor

Hoe gaat dat, zo’n projectkoor? Eind vorig jaar ontstond het idee en hebben we contact opgenomen met de dienstdoende predikant, Saar Hoogendijk uit Deventer. Zij reageerde enthousiast en kwam met het mooie thema “Zomaar te gaan…”, u weet wel, naar het kinderlied over de tocht van het volk Israël in de woestijn. Voor ons, anno nu, misschien wel een verwijzing naar onze eigen levensreis, soms zwaar en verwarrend, soms hoopvol en liefdevol…Met de eeuwige vraag waar onze hulp vandaan komt. Van elkaar? Van onzelf? Van God?
Daar hebben we liederen bij gezocht: niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk want in drie repetities en een generale moet je een “zootje” mensen smeden tot een koor. Geen makkelijke opgave voor een dirigente maar Carien is positief en voelde goed aan wat haalbaar was voor de inmiddels 22 aangemelde mannen en vrouwen. Daarbij heeft ze twee amateurmuzikanten weten te regelen, wat het feest helemaal compleet maakt.
Dat het koor zingt betekent trouwens niet dat de mensen in de kerk niet mee kunnen zingen. Kortom, wees welkom a.s. zondag in de Dorpskerk in Olst. Het begint om half tien. Na de dienst is er altijd koffie/thee in de Bastiaan voor wie nog gezellig wil na kletsen.

Tot dan!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.