Edwin Evers Band op Stöppelhaene

Edwin Evers Band en The Euros sluiten Stöppelhaene op zondag af. Daarmee is de muzikale line-up van het oorspronkelijke Sallandfse oogstfeest rond.

Interessant? Deel het artikel

Edwin Evers Band
Edwin Evers Band

Op het Raalter Stöppelveld staan vanaf donderdagavond ook Rolf Sanchez, Plork en de aannemers, Lijn 7 en Barry Fest & The Mike. Evers past in ‘de traditie’ om het Sallands Oogstfeest af te sluiten met een artiest of -band uit de regio. Eerder sloten Normaal en Miss Montreal af.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *