Edge Zero

Ook dit jaar doe ik weer mee met Edge Zero. Deze website verzamelt jaarlijks de beste fantastische verhalen van het voorgaande jaar.

Interessant? Deel het artikel

Welkom in de broeikaswereld

Ook dit jaar doe ik weer mee met Edge Zero. Deze website verzamelt sinds 2015 de beste verhalen die in het voorgaande jaar zijn gepubliceerd of hebben meegedaan aan een wedstrijd. Alleen verhalen die binnen de genre fantasy, sciencefiction en/of horror vallen mogen meedoen. Daarnaast moet een verhaal hebben meegedaan aan een wedstrijd of zijn gepubliceerd in een bundel of op een website. Hoewel ik voornamelijk fantasy en sciencefiction schrijf, maak ik ook wel eens uitstapjes naar andere genres. Ik schreef vorig jaar ook verhalen die wel binnen het fantastische genre vielen, maar om een andere reden niet voldeden aan de voorwaarden van inzending.

Inzendingen

Gelukkig houd ik een overzichtelijke administratie bij van mijn verhalen. Op die manier kon ik snel zien welke verhalen ik voor de 2024 editie van Edge Zero kon insturen. Dit jaar zijn dat drie verhalen:

Ik hoop natuurlijk heel erg dat deze verhalen zo ver mogelijk komen in de wedstrijd.

 

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.