DwarsDoorSalland is op haar eerste verjaardag op zoek naar helpende handen

DwarsDoorSalland bestaat deze herfst een jaar. In die tijd zijn er tientallen wandelroutes gepubliceerd die honderden keren gelopen zijn. De eerste verjaardag is een mooi moment voor volgende stappen. Daarvoor zoekt de stichting helpende handen.

Interessant? Deel het artikel

dwars door salland 221017

DwarsDoorSalland ging van start om wandelingen te maken die niet over de geëigende paden gaan, met liefst ook een lengte van rond de tien kilometer. Dat daar behoefte aan is, blijkt wel aan de aantallen keren dat wandelingen gedownload zijn, alles met elkaar al zo’n 10.000 keer. “Als je er dan vanuit gaat dat je meestal niet alleen wandelt, hebben we dus al heel veel mensen blij gemaakt. Alle reden onze vleugels uit te slaan. Maar daar hebben we wel meer mensen voor nodig.”

Hoe DwarsDoorSalland verder door ontwikkelt, ligt ook aan de mensen die zich aanmelden. “We willen er in elk geval graag iemand bij die voor ons geregeld de socials onderhoudt. Maar we hebben ook heel andere plannen: zo denken we aan een pakket kortere wandelingen op te zetten. Het lijkt ons een goed plan allerlei dorpswandelingen te bundelen. Misschien moeten we ook eens nadenken om DwarsDoorSalland te gaan fietsen. We hebben het er zelfs al wel over gehad om wandelend met Sallanders in gesprek te gaan over hun zieleroerselen. Natuurlijk moeten dat dan wandelingen zijn die we zelf gemaakt hebben. Dat kan een heel mooi dossier opleveren met wandelverhalen van Sallanders over hun leven.”

Voor al die activiteiten heeft DwarsDoorSalland mensen nodig. Wie daar oren naar heeft kan dat laten weten via info@dwarsdoorsalland.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *