Meer berichten

Oud- Luttenberger Tim Lammers laat weer van zich horen uit Canada

Acht jaar geleden vertrok Tim Lammers naar Canada om daar een jaar bij een boer te gaan werken. Kennissen gaven hem een paar maanden, want hij zou Luttenberg helemaal niet zo lang kunnen missen. Maar het liep anders en hij bleef daar. Tim gaat ons geregeld vertellen hoe het hem vergaat in het Canadese Winnipeg Manitoba. Vandaag zijn 6e aflevering.

Lees verder »

Tim Lammers: Zomer in Manitoba, Canada

Zeven jaar geleden vertrok Tim Lammers naar Canada om daar een jaar bij een boer te gaan werken. Kennissen gaven hem een paar maanden, want hij zou Luttenberg helemaal niet zo lang kunnen missen. Maar het liep anders. Tim gaat voor ons geregeld vertellen hoe het hem vergaat in het Canadese Winnipeg Manitoba. Vandaag zijn 5e aflevering.

Lees verder »

Tim Lammers: Sport in Canada

Zeven jaar geleden vertrok Tim Lammers naar Canada om daar een jaar bij een boer te gaan werken. Kennissen gaven hem een paar maanden, want hij zou Luttenberg helemaal niet zo lang kunnen missen. Maar het liep anders. Tim gaat voor ons geregeld vertellen hoe het hem vergaat in het Canadese Winnipeg Manitoba. Vandaag zijn 4e aflevering.

Lees verder »

Luttenberger Tim Lammers schrijft ons uit Canada

Zeven jaar geleden vertrok Tim Lammers naar Canada om daar een jaar bij een boer te gaan werken. Kennissen gaven hem een paar maanden, want hij zou Luttenberg helemaal niet zo lang kunnen missen. Maar het liep anders. Tim gaat voor ons geregeld vertellen hoe het hem vergaat in het Canadese Winnipeg Manitoba. Vandaag de 2e aflevering.

Lees verder »

Tim Lammers: Luttenberger in Canada

Zeven jaar geleden vertrok Tim Lammers naar Canada om daar een jaar bij een boer te gaan werken. Kennissen gaven hem een paar maanden, want hij zou Luttenberg helemaal niet zo lang kunnen missen. Maar het liep anders. Tim gaat voor ons geregeld vertellen hoe het hem vergaat in het Canadese Winnipeg Manitoba.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.