Meer berichten

Sanne Kamerling zegt met Greta Thunberg: de enige manier om hoopvol te zijn is door actie te ondernemen

Wereldwijd gaat er 700 miljard subsidie naar de fossiele industrie. De wereld op zijn kop, vindt Sanne Kamerling uit Olst. Ze is fan van de 32 jarige juridische activiste Laurie van der Burg, die rechtszaken tegen fossiele bedrijven bepleit, want als de overheid haar eigen wetten niet nakomt, moet de rechter tussenbeide komen. Maar dat is niet de enige route: het publiek meekrijgen door er over te schrijven is ook een manier.

Lees verder »

Sanne Kamerling pluist de verborgen impact van vlees eten uit

…stel je wordt 75 jaar oud en je gaat tellen vanaf 12 jarige leeftijd, dan consumeert een vleeseter ongeveer 2.400 kilo vlees. Als je het slachtafval meerekent, zijn dat 50 varkens…

Lees verder »

Sanne Kamerling interviewt haar kinderen over duurzaamheid: Stof tot nadenken.

Sanne Kamerling leeft duurzaam. Ze consumindert heel bewust, pakt eerder de fiets en koopt tweede hands kleding. Ze voedt haar kinderen ook zo op. Wat vinden die daar eigenlijk van? Sanne heeft het ze gevraagd.

Lees verder »

Sanne Kamerling: een aap gebruikt toch ook geen zeep?

Sanne Kamering gaat helemaal duurzaam. Voor HierinSalland neemt ze Salland mee in hoe dat werkt, wat je tegenkomt, hoe je dat aanpakt.

Lees verder »

Sanne Kamerling, wat doe jij duurzaam: Echt heel veel, maar dan nog schrik je van de verborgen impact

Als Sanne Kamerling vertelt over wat ze duurzaam doet, val je wellicht eerst van de stoel hoeveel dat is, maar dan blijkt uiteindelijk dat het nog best een beetje meer kan! Door Sanne Kamerling. Het…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.