Meer berichten

Plaatnportret: The Wreck of Edmund Fitzgerald van Gordon Lightfoot.

Muziekkenner Leo van Krukkert uut Luttenbarg heeft weer een plaat gezocht bij de actualiteit: Gordon Lightfoot met ‘The Wreck of Edmund Fitzgerald’, natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Mooie Dag van Bløf

Luttenbergse muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een liedje voor het voetlicht dat actueel is. Deze week naar aanleiding van een trieste gebeurtenis ‘Mooie Dag’ van Bløf.

Lees verder »

Plaatnportret: Crazy Horses van The Osmonds

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert selecteert iedere week een historisch muzieknummer met video dat aansluit bij de actualiteit. Deze week ‘Crazy Horses’ van The Osmonds. Met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

In memoriam Bas van den Toren (VIII): Hemelbarproat

Op verzoek van Herman Holtmaat heeft muziekcolumnist Leo van Krukkert een ooit door hem gefingeerd gesprek tussen twee stamgasten in de Hemelbar van Café De Schoenmaker waaronder Bas van den Toren weer opgezocht. Lees het hier.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Memories van Earth and Fire

Luttenbergs muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een plaat onder de aandacht met een link naar de actualiteit. Deze week Earth and Fire met ‘Memories.’Video natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: The Cranberries met Zombie

Luttenbergs muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een plaat onder de aandacht met een link naar de actualiteit. Deze week The Cranberries met ‘Zombie.’ Video natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Terence Trent D’Arby met As yet untiteld

Muziekkenner en -columnist Leo van Krukkert uit Luttenberg zet elke week een plaat in het zonnetje die aansluit bij de actualiteit. Deze week Terence Trent D’Arby met As yet untiteld. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Down Under

Muziekkenner en -columnist Leo van Krukkert uit Luttenberg zet elke week een plaat in het zonnetje die aansluit bij de actualiteit. Deze week (Wereldmannendag) Men at Work. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: B.A.P. – Kristallnaach

Leo van Krukkert licht iedere week de actualiteit toe met een plaat. Deze keer B.A.P. met ‘Kristallnacht’. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Plaatnportret: ‘When love must die’ van Queen

Leo van Krukkert presenteert voor deze week van herdenken ‘When love must die’ van Queen. Natuurlijk weer met Sallandse vertaling/ ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Meat Loaf ‘For crying out loud’

Leo van Krukkert brengt iedere week interessante muziek voor het voetlicht met een link naar de actualiteit. Deze week aandacht voor de eerder dit jaar overleden MeatLoaf. 45 jaar geleden kwam zijn album ‘Bat out of Hell’ uit, dat het uiteindelijk schopt tot het op vier na best verkochte album ter wereld aller tijden. Van dit album het nummer ‘For crying out loud’. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Kansas- Dust in the wind

Leo van Krukkert licht iedere week de actualiteit toe met een plaat. Deze keer Kansas met ‘Dust in the wind’ Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.