Meer berichten

Plaatnportret: ‘Hello Darkness’ van Shocking Blue

Muziekkenner Leo van Krukkert uit Luttenberg heeft weer een pareltje tevoorschijn getoverd deze week. Hello Darkness van Shocking Blue. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Nevermind’ van Nirvana

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert haalt deze week weer een parel uit de popmuziek tevoorschijn: ‘Nevermind’ van Nirvana. Met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Plaatnportret: Broken Man van Matt Andersen

Muziekkenner Leo van Krukkert uit Luttenberg werkt in de zorg en maakt daar aangrijpende dingen mee. Vandaar nu een link met het prachtige ‘Broken Man’ van Matt Anderson. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Jeanny’ van Falco

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert gaat deze week terug naar de ontvoering van Gerrit- Jan Heijn in september 1987 met het nummer ‘Jeanny’ van Falco. Met video’s, waarvan één met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Will it go round in circles’ van Billy Preston

Muziekkenner Leo van Krukkert uut Luttenbarg heeft weer een prachtig stuk muziek geselecteerd voor deze week: ‘Will it go round in circles’ van Billy Preston. die gisteren 17 jaar geleden vrij jong overleed. Met Sallands ondertitelde video.

Lees verder »

Plaatnportret: Willy DeVille ‘Heaven stood still’

Muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een muziekartiest voor het voetlicht die aansluit op de actualiteit. Deze week: Willy DeVille, die 73 jaar geleden geboren werd en relatief jong overleed.

Lees verder »

Stöppelhaene is gezellig feestvieren, zonder politieke vragen

Luttenberger columnist Leo van Krukkert schrijft iedere week prachtige columns over muziek en dat zal hij zeker a.s. zondag weer doen. Maar nu was hij het niet eens met een artikel dat afgelopen weekend in HierInSalland verscheen over Stöppelhaene en dat laat hij duidelijk weten.

Lees verder »

Plaatnportret: Misplaced Childhood van Marillion

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert legt een link tussen de 2e wereldoorlog en de huidige toestand in de wereld met Misplaced Childhood van Marillion.

Lees verder »

Plaatnportret: Gatgraavn Luttenberg: Supermassive Black Hole van Muse

Muziekkenner Leo van Krukkert legt deze week een link tussen het Luttenbergs Feest en Supermassive Black Hole van Muse. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Plaatnportret: Chan Chan van de ‘Bueno Vista Social Club’

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een markant liedje voor het voetlicht met het oog op de actualiteit. Deze week: Chan Chan van de ‘Bueno Vista Social Club’. Met video met Sallandse ondertiteling. Ook vraagt Leo nog aandacht voor de muziekkwis Luttenberg Top 700 die dit weekend plaatsvindt.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Fell on black days’ van Soundgarden

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert brengt iedere week een pareltje uit de muziekgeschiedenis voor het voetlicht met een video met Sallandse ondertiteling. Deze week: ‘Fell on black days’ van Soundgarden.

Lees verder »

Plaatnportret: Une belle histoire van Michel Fugain

Het is vakantietijd en hele volksstammen trekken naar Frankrijk. Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert heeft weer een mooie plaat uitgekozen om in vakantiestemming te komen: Une belle histoire van Michel Fugain. Met video en Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.