Laatste berichten Pareltjes van Harry Vossen

Meer berichten

Harry Vossen: Een vrachtwagen en enkele pakken pannenkoekmeel.

Columnist Harry Vossen raakte door alle regen van de laatste tijd in Spaanse sferen

Lees verder »

Expositie van CULT in Swaenewoerd te Raalte

Na de grote fototentoonstelling van fotoclub Raalte in de fraaie tuinen van Swaenewoerd is nu de binnenkant van het woonzorgcentrum aan de beurt voor een expositie.

Lees verder »

Harry Vossen: Flitsen en Flarden: terugblik

In de ‘Flitsen en Flarden’ reeks beschrijft columnist Harry Vossen zijn taxiritten tussen zijn woonplaats Raalte en het Isala ziekenhuis in Zwolle, waar hij bestralingen moe(s)t ondergaan. Hier nog een terugblik.

Lees verder »

flitsen en fladeren harry vossen houtskooltekening

Harry Vossen: Flitsen en Flarden (3)

In de ‘Flitsen en Flarden’ reeks beschrijft columnist Harry Vossen zijn taxiritten tussen zijn woonplaats Raalte en het Isala ziekenhuis in Zwolle, waar hij bestralingen moe(s)t ondergaan. Dit is hopelijk zijn laatste rit geweest.
Overigens is dit de 30e column die Harry voor HierInSalland schreef, bedankt daarvoor!

Lees verder »

tuin

Harry Vossen: Flitsen en flarden

Wat doet columnist Harry Vossen uit Raalte als hij bij het Isala ziekenhuis in Zwolle op een taxi moet wachten? Juist ja, een stukkie schrijven voor nieuwsplatform HierInSalland. Dit verhaal heet Flitsen en Flarden. Ik beschrijf flitsen van wat ik onderweg zie en flarden van gesprekken die ik in en om het Isala ziekenhuis in Zwolle opvang.

Dit alles gemengd met flarden van herinneringen die in me opkomen.

Lees verder »

Harry Vossen: Ik Toonde

Columnist Harry Vossen doet verslag over de kunstmanifestatie IkToon in Raalte. Ik Toon was een groots opgezette activiteit om de beeldende en muzikale kunsten meer aandacht te geven. De meeste plekken hebben ruime tot zeer voldoende belangstelling gekregen. Conclusie: zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder »

Harry Vossen: De slager en het maaiveld

Bij Cult Raalte draait nu een expositie van de deelnemende kunstenaars. Columnist Harry Vossen vertelt over zijn eigen aandeel hierin.

Lees verder »

Harry Vossen: Raalte is even oud als de Nederlandse taal. En het Limburgs?

Columnist Harry Vossen onderzoekt hoe oud het Nederlands en Limburgs zijn. Wazzeggu? Ja, inderdaad! Raalte en de Nederlandse taal zijn even oud en het Limburgs is nog ouder!

Lees verder »

Harry Vossen: Streektaal praten

Raalter columnist (met Limburgse roots) Harry Vossen schrijft regelmatig pareltjes over zijn belevenissen. Deze week over streektalen.

Lees verder »

Harry Vossen: Een lawine was het

Raalter columnist Harry Vossen is geboren en opgegroeid in het Limburgse Ell, een plaats die bijna niemand leek te kennen. Recent bleek dit zelfs in Raalte toch eigenlijk best mee te vallen en hij schreef hier een artikel over. Gevolg: een lawine van reacties.

Lees verder »

Harry Vossen: Waarheen?….. naar Ell?…. nooit van gehoord.

Raalter columnist Harry Vossen is geboren en opgegroeid in het Limburgse Ell, een plaats die bijna niemand leek te kennen. Recent bleek dit zelfs in Raalte toch eigenlijk best mee te vallen.

Lees verder »

Harry Vossen: Kerst bij 40 ° C in Brazilië

Columnist Harry Vossen vond zijn dagboeknotities van 10 december 2004 over de rondreis die zijn dochter Sanne maakt met haar vriend Appie door Zuid Amerika. Hij mocht hen vergezellen toen ze twee weken in Noord-Oost Brazilië waren in de staat Bahia. Een prachtige terugblik!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.