Laatste berichten Ondernemers in Salland

Meer berichten

Maan Group groeit verder op nieuwe kavel Zegge VII in Raalte

Op de Zegge VII is één van de grootste én laatste kavels verkocht. Maan Group gaat op 21.606 m2 grond aan de Hertzstraat een nieuw pand bouwen. De verschillende bedrijven binnen Maan Group groeien en hebben daarom meer ruimte nodig. Sjoerd Jansen van Maan Group: “De nieuwe plek gaat gebruikt worden als productie- en opslagruimte. We hopen dat eind van dit jaar de schop de grond in gaat.”

Lees verder »

Maan Group doet: Tijdens de NL Doet! vrijwilligersdag, maar ook daarbuiten

De cultuur bij de in Raalte gevestigde Maan Group wordt gekenmerkt door Sallandse betrokkenheid. Het internationaal georiënteerde bedrijf kijkt met regelmaat voorbij de landsgrenzen, maar investeert ook graag in de naaste omgeving. Door sponsoring bijvoorbeeld. Maar ook door de handen uit de mouwen te steken tijdens de landelijke vrijwilligersdag NL Doet.

Lees verder »

Lions Club Raalte: Heel Raalte Schoon

Als het aan Lionsclub Raalte en Raalte 900 ligt, viert het dorp het feest van 900 jaar Raalte zonder zwerfafval. Zaterdag 18 maart wordt daarvoor de actie Heel Raalte Schoon gehouden. Beide organisaties roepen iedereen op een handje mee te helpen bij opruimen van zwerfafval in hun straat of bij hun accommodatie. Een aantal vrijwilligersorganisaties hebben zich al aangemeld.

Lees verder »

Marion Kogelman: Nieuw jaar met nieuw vertrouwen

Loslaten, onthaasten, rust en tijd voor jezelf. Niet alleen in de vakanties maar ook tijdens je drukke gezinsleven, werk of andere dingen die op je to-do lijst staan. Mindfulness. Aandacht voor jezelf. Een cadeau aan jezelf om van binnenuit rust te creëren in het drukke leven van alle dag. Waar je elke keer weer naar terug kan keren. Marion Kogelman wijst je de weg!

Lees verder »

SCP: Krappe arbeidsmarkt vraagt om meer mensgerichte oplossingen

In veel (essentiële) sectoren is er op dit moment een groot tekort aan medewerkers. En die krapte op de arbeidsmarkt houdt naar verwachting nog twee decennia aan. Daarom is het cruciaal dat er gewerkt wordt aan oplossingen voor deze arbeidskrapte. Waar er voor die oplossingen snel wordt gekeken naar economische of financiële maatregelen, biedt het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) een sociaal maatschappelijk perspectief. Gericht op het leven van mensen. In de kennisnotitie van het SCP die vandaag verschijnt, werkt het planbureau deze alternatieve oplossingsrichtingen verder uit.

Lees verder »

Ondernemersvereniging ZP Raalte bezoekt Magies Glas

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij het atelier annex galerie van Magies Glas in Raalte. Eigenaar en ZP-lid Marije Gies is glazenier en werkt met verschillende technieken, zoals glas-in-lood, glasfusion en Tiffany. Tijdens het bezoek krijgen we uitleg over wat ze zoal doet en een rondleiding en kunnen we haar werk bewonderen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen bij Starterscafé, Raalte.

Lees verder »

Flierefluiter Raalte voor de vierde keer op rij winnaar ANWB Leukste Uitje van Overijssel 2023

Voor de vierde keer op rij is speelparadijs De Flierefluiter in Raalte verkozen tot het leukste uitje van Overijssel 2023. Tijdens de ANWB verkiezing streed de Flierefluiter samen met nog 9 vertegenwoordigers om deze mooie titel.

Lees verder »

Algemene ledenvergadering ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 23 februari vindt de ledenvergadering plaats.

Lees verder »

Vernieuwde propositie van Azerty: naast leveren van hardware nu ook ICT-dienstverlening

Azerty groeit door naar totaalaanbieder op ICT-vlak. Naast hardware aan particulieren en bedrijven, levert het Raalter bedrijf nu ook ICT-diensten

Lees verder »

Nieuws van bioboerderij Overesch Raalte

In de wintermaanden staan de werkzaamheden op het land stil maar zijn we bezig met het afleveren van producten die in opslag zitten zoals pompoenen en aardappelen. Hier een foto van het afleveren&klaarmaken van pompoenen in supergrote verpakking. Verder worden de wintermaanden gebruikt om de machines te onderhouden en te repareren.

Lees verder »

EBS gestart als nieuwe OV vervoerder RRReis in onze regio

Sinds vorige week verzorgt EBS het openbaar busvervoer in Salland en Veluwe-Noord. De concessie IJssel-Vecht is daarmee overgegaan van Keolis naar EBS.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.