Meer berichten

Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend

Op woensdag 12 januari is de jury bijeengekomen om uit een totaal van 42 inzendingen de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn…

Lees verder »

Medewerkers Raalter infrabedrijf schitteren in Stratenmakerslied

De nieuwste single van de band Doppen’s Textiel is een muzikale ode aan de echte stratenmaker. Nu is ook de clip gelanceerd, met medewerkers van infrabedrijf Klink-Nijland, Raalte in de hoofdrol en ook deze clip doet het online enorm goed.

Lees verder »

Aanmoedigingsprijs circulair burgerinitiatief Overijssel

Inwoners van de provincie Overijssel die betrokken zijn bij een bewoners- of burgerinitiatief dat actief is op het gebied van circulariteit kunnen tot eind januari meedingen naar de prijs voor het beste circulaire burgerinitiatief in de provincie…

Lees verder »

Daniel Cohen Stuart wat doe jij duurzaam?: Ik geef de kledingindustrie een ander gezicht

De kleren die je nu draagt, hebben op zo veel manieren een negatieve impact, dat we er liever niet bij stil staan. Daniel Cohen Stuart en Yann Wunsch wilden het probleem echter onder ogen zien….

Lees verder »

Oudfits Dalfsen maakt kleding van oude jeans: allemaal kunstwerkjes

Jassen, tassen, schorten, broeken, jurken, capes, hoedjes en nog veel meer; Irma van der Mee, oprichter van Oudfits, maakt het allemaal uit gerecyclede jeans. Elk ontwerp is weer anders, elk kledingstuk een kunstwerk. ‘Duurzaam, uniek…

Lees verder »

Hasan Kaddour: In de boksring tegen corona

Columnist Hasan Kaddour kijkt vooruit naar de tijd na corona. Hij vraagt aandacht voor de kleinere ondernemers.

Lees verder »

Hans van Zwolle: Tijd voor actie, gezamenlijke website voor lokale ondernemers

Met pijn in het hart ziet Hans van Zwolle de problemen van lokale ondernemers nu ze weer een lockdown voor de kiezen hebben gekregen. Hij stelt lokale websites voor click & collect voor.

Lees verder »

8 Marketingtips van Boostrz om eindelijk die openstaande vacatures te vullen

Het was zelden zo moeilijk om mensen te vinden om openstaande vacatures in te vullen. Het is daarom heel belangrijk om potentiële werknemers zorgvuldig en op bijzondere wijze te benaderen. Boostrz uit Raalte geeft tips om openstaande vacatures in te vullen.

Lees verder »

Naaiatelier Bandaris in Olst

Hasan Kaddour ging op bezoek bij naaiatelier Bandaris in Olst en maakte dit interview.

Lees verder »

Start inschrijving Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20

Uitdaging voor Overijsselse ondernemers die circulair willen gaan.

Lees verder »

Hier in Salland nu officieel als stichting verder

HierInSalland is vanaf 15 november een stichting. Gisteren werd de stichtingsakte door het bestuur ondertekend bij notaris De Zwart in Raalte.

Lees verder »

D66 Raalte snapt niets van bezwaren tegen nieuwbouw, geschikt voor zonnepanelen

Voor Peter Moorman, fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad van Raalte is het onbegrijpelijk dat VVD en BurgerBelang tegen voorschriften zijn die bij nieuwbouw er voor zorgt dat de constructie zonnepanelen kan dragen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen