Meer berichten

Breijn: Mooi technisch werk in Wijhe “Onze mensen maken het verschil”

Technisch, professioneel en trots op de Wijhese wortels: dat is BREIJN Technische Dienstverlening. Het bedrijf van vader en zoon Robby en Max Blanke werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de regio en hecht veel waarde aan plezierig werken en aan de Sallandse mentaliteit.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen. Op vrijdag 18 november vindt er weer een Starterscafé plaats bij Hotel & Brasserie Inn Salland in Raalte.

Lees verder »

Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo vraagt eikels voor scharrelvarkens

Verdien een zakcentje en verwen de krulstaarten met het verzamelen van eikels.

Lees verder »

Aannemer Klink-Nijland uit Raalte gaat metamorfose Raalte centrum uitvoeren

Het vernieuwen van het centrum van Raalte begint vorm te krijgen. Klink- Nijland, een puur Raalter bedrijf, heeft de opdracht van de gemeente Raalte ontvangen na als beste uit de inschrijving te zijn gekomen.

Lees verder »

Flexwoning van Tala maar liefst 90% biobased

Tala Flex uit Broekland brengt een compleet programma duurzame en circulaire flexwoningen. Een zeer verantwoorde uitkomst in deze tijd van woningschaarste

Lees verder »

ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Yoga Raalte

Je weekend ontspannen beginnen met Mindfull Yoga!

Lees verder »

Centrale plek voor Hollewand Evenementenverhuur op Zegge VII te Raalte

Een luchtkussen, mobiele lasergame arena, rodeostier of andere attractie. Bij Hollewand Evenementenverhuur ben je aan het juiste adres.

Lees verder »

Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop?

Een rijke oogst aan bijeenkomsten georganiseerd door De Kracht van Salland heeft geleid tot een slotbijeenkomst waarop de toekomstvisie wordt voorgesteld en geëvalueerd.

Lees verder »

Beekman Elektro maakt nieuwe stap van centrum Raalte naar bedrijventerrein De Zegge VII

Na vele jaren en verandering van bedrijfsvoering vertrekt Beekman Elektro vanuit het centrum van Raalte naar het bedrijventerrein en gaat daar nieuw bouwen.

Lees verder »

Social Media Leergang voor alle ondernemers in de gemeente Raalte

Ontmoet andere ondernemers en ontvang praktische tips hoe je social media inzet voor je bedrijf, georganiseerd door ZP Raalte.

Lees verder »

Mijn Waterfabriek Hardenberg pleit voor regenwater in de wc

Nieuwe huizen in Rheden moeten voortaan regenwater op eigen terrein opvangen. En als je verharding aanlegt in de tuin moet je dat melden. ’t Is niet verboden, maar je krijgt dan wel per omgaande informatie…

Lees verder »

’t Salland Coaching & Advies: Gratis loopbaanadvies voor iedereen

’t Salland Coaching & Advies in Luttenberg geeft tijdens Week van de Loopbaan vrijblijvend persoonlijk advies over de volgende stap in je professionele leven.

 

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.