Laatste berichten Ondernemers in Salland

Meer berichten

Vandaag jaarkaarten te winnen voor speelparadijs De Flierefluiter

Vandaag 1 augustus organiseert De Flierefluiter in Raalte een hele leuke actie op Facebook en Instagram om jaarkaarten te winnen. 

Lees verder »

Bioboerderij Overesch organiseert kookworkshops met Marjolein Schinkel

Bioboerderij Overesch in Raalte houdt op 9 september en 9 december vegetarische kookworkshops in samenwerking met Marjolein Schinkel

Lees verder »

Veel activiteiten bij bioboerderij en -winkel Overesch

Weten hoe sperziebonen gezaaid worden? Hoe de kolfmais zich zet en hoe de valeriaan geschoffeld wordt? Een excursie naar ’t Rozendael en de Amerikaanse windmolen van Overesch. Genoeg te ontdekken in de buurt. Dit kun je allemaal aan de weet komen bij bioboerderij Overesch.

Lees verder »

Microplastics en microverontreinigingen

Van Remmen UV Technology in Wijhe is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van waterbehandeling. Op dit moment zijn zij ondermeer bezig met een project over de bestrijding van microplastics.

Lees verder »

Ebel Berghuis: Arbeid moet je ook circulair maken, anders krijg je geen afval maar uitval

Je moet er niet aan denken dat iedereen in de wereld zou gaan leven zoals wij hier in Nederland. We zouden drie aardes nodig hebben om voor die levensstijl voldoende grondstoffen te leveren. Maar die hebben we niet… We gaan dus een grens over die we eigenlijk helemaal niet kunnen passeren! Eigenlijk is dat ook zo met fysieke en psychische grenzen.

Lees verder »

SCP: Werkgevers benutten nog niet alle kansen op krappe arbeidsmarkt

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) heeft een rapport uitgebracht over de huidige problemen op de arbeidsmarkt en hoe deze aan te pakken zijn.

Lees verder »

Pan Oston groeit door op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte

Pan Oston BV, gerenommeerd Raalter producent van moderne meubels voor checkout-, selfservice- & kioskoplossingen gaat een nieuwe hal bouwen naast hun bestaande locatie.

Lees verder »

Perfecte imperfecties dankzij mindfulness

Marion Kogelman- Bloo begeleidt je graag met mindfulness bij het bepalen van belangrijke dingen in je leven.

Lees verder »

Raalter Uitdaging biedt wethouder Gerria Toeter jaarverslag aan.

Het sociale contactplatform Raalter Uitdaging bracht haar jaarverslag uit.

Lees verder »

Zorgboerderij Damhoeve begint aan bouw zorgappartementen voor mensen met dementie

Boerderij Damhoeve tussen Dalfsen en Heino had geen opvolging voor het agrarisch bedrijf en besloot het roer om te gooien naar zorgboerderij voor mensen met dementie. Aanvankelijk in dagbesteding, maar nu komen er ook appartementen voor permanent verblijf.

Lees verder »

Leuke baan in de beveiliging scoren bij Rosec Security in Raalte?

Rosec Security BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van beveiliging.

Lees verder »

Stagiair gezocht voor journalistiek waar de samenleving wat aan heeft

HierInSalland en HierInOlstWijhe zijn regionale nieuwsplatforms, vaak met een landelijke uitstraling, die journalistiek bedrijven over thema’s waar de samenleving op zit te wachten. Wij willen peuteren, opiniëren, diepgang zoeken. Wij zoeken een stagiair die uit hetzelfde hout gesneden is.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.