Meer berichten

Interessant schrijfproject VOS De Linde Deventer: Een dag met Colin

Hasan Kaddour, journalist van Stichting Hier in Salland uit Olst is een ervaren en enthousiaste ‘verbinder.’ Voor VSO De Linde te Deventer en In combinatie met zijn platform Damast in Salland startte hij een interessant project op om schrijven en lezen op school te stimuleren.
Het mooie verhaal dat we deze keer hebben uitgekozen is van Colin de Weerd, een -jarige leerling van de VSO De Linde School, hij schreef dit verhaal met behulp van de Pictoschrijver, De Pictoschrijver maakt van teksten met het Picto Semi Schrift, een ondertiteld beeldschrift dat helpt bij het leren spreken in zinnen en bij het leren lezen.

Lees verder »

Hasan Kaddour: Het Koninkrijk van de Roos

Wij kennen Hasan Kaddour uit Olst als een begenadigd schrijver, dichter en columnist. Maar hij kan ook fantastische metaforische parabels schrijven!

Lees verder »

Hasan Kaddour: Volg je eigen filosoof

Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour stelt zich levensvragen bij een wandeling door de prachtige bossen bij zijn dorp.

Lees verder »

Interview met Martje en Heiko Schuetz: Een leven gewijd aan zorg en liefde

HierInSalland journalist Hasan Kaddour deed een indrukwekkend interview met bijzondere inwoners van Olst, waarin liefde en zorgzaamheid de boventoon voeren.

Lees verder »

Hasan Kaddour: De wereld van vóór 2010 verschilt sterk van die erna

Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour over de mensheid die werd geboren achter de windmuur

Lees verder »

Hasan Kaddour: Waarom houden Nederlanders niet van protesten

Journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour verwondert zich over de weinige actiebereidheid onder Nederlanders bij zaken die oorlog en vrede aangaan.

Lees verder »

Mensen, haten jullie oorlogen wel echt?

DamastInSalland columnist Hasan Kaddour vraagt zich af waarom mensen niets leren van de geschiedenis en er steeds weer ellende uitbreekt en wij dat aanvaarden.

Lees verder »

Hasan Kaddour: Kinderen in oorlogstijd

Journalist, schrijver en DamastInSalland columnist Hasan Kaddour schreef weer een aangrijpend artikel over kinderen en oorlog.

Lees verder »

Hasan Kaddour: Tegenstrijdigheden in de perceptie

Olster schrijver, journalist en HierInSalland columnist Hasan Kaddour vraagt zich af: Houden Nederlanders zich aan de wetten?

Lees verder »

Hasan Kaddour: Dorpsbewoner bezoekt zijn neef, de stadsbewoner.

Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour is blij om in het liefdevolle dorp Olst te wonen en niet in een grote stad.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.