Meer berichten

Complete programma Dauwpop bekend.

Kijk hieronder voor het complete programma van Dauwpop 2023 in Hellendoorn, dat op 2 en 3 juni gehouden wordt.

Lees verder »

Rapper Sticks geeft exclusief optreden voor een honderdtal Dauwpop fans bij Eureka in Zwolle

Niemand minder dan rapper Sticks, één van de succesvolste rappers van Nederland, gaf een exclusief en intiem optreden voor een kleine honderd fans van het Dauwpop festival. In no-time waren afgelopen weken honderd tickets voor de Secret Show van Dauwpop uitverkocht. Met nummers van het nieuwe album ‘Alles over hoop’ werden bezoekers rijkelijk beloond om een ticket aan te schaffen.

Lees verder »

Dauwpop introduceert als eerste Nederlandse muziekfestival plasticvrije, papieren drinkbekers

Het Hellendoornse Dauwpop festival zet een verdere stap richting verduurzaming en gaat als eerste grootschalig muziekfestival in Nederland 100% plasticvrije, papieren bekers gebruiken tijdens de 27e editie op 2 en 3 juni 2023.

Lees verder »

Laatste nieuws Dauwpop Hellendoorn

2 en 3 juni vindt festival Dauwpop weer plaats in Hellendoorn.

Lees verder »

Nieuwe boekingen voor Dauwpop Hellendoorn

Op 2 en 3 juni is het weer tijd voor het spraakmakende Dauwpop in Hellendoorn.

Lees verder »

Merol, Life of Agony, $hirak, Warhaus, Zoë Tauran en 17 andere spraakmakende namen vullen de line-up bij Dauwpop verder aan

Maar liefst 22 nieuwe toevoegingen aan het toch al goed gevulde programma van Dauwpop in Hellendoorn werden bekend gemaakt. Voor het festival dat op 2 en 3 juni plaatsvindt voegt Dauwpop o.a. MEROL, Life of Agony, $hirak, Warhaus en Zoë Tauran toe aan de tweedaagse line-up.

Lees verder »

18 nieuwe namen voor Dauwpop Festival op 2 en 3 juni

Met de toevoeging van een aanzienlijke rij nieuwe acts maakt de organisatie het nog aantrekkelijker voor muziekliefhebbers in binnen- en buitenland om op 2 juni af te reizen naar Hellendoorn om vervolgens pas op 3 of juni of later weer huiswaarts te keren.

Lees verder »

Dauwpop Hellendoorn op 2 en 3 juni 2023, eerste namen bekend

Dauwpop in 2023 wederom meerdaags festival. Beperkt aantal Early Bird tickets per direct verkrijgbaar!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.