Meer berichten

Gratis deelnemen aan Workshop

‘Experimenteren met Collage maken’ tijdens Raalte Toont op 3 juni

Lees verder »

Ik Toon mijn hart voor cultuur

In de week van 1 juni t/m 8 juni 2023 vindt in de gemeente Raalte ‘IK TOON’ plaats. ‘IK TOON’ biedt een podium aan alle amateurs en professionele kunstenaars. Een volle week lang kunnen bezoekers genieten van kunstroutes, workshops, open repetities, een kunstmarkt en diverse optredens van regionale (amateur)kunstenaars en verenigingen. Dit alles met het thema ‘Mijn hart voor cultuur’, om zo te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn.

Lees verder »

Hedon Zwolle: Toevoegingen aan programma

Net bevestigd: Anneke van Giersbergen, Turfy Gang, The Jordan, Wodan Boys, Folk Road Show, QULT, Sophia, Diskopunk, Douwe Eisenga en meer!

Lees verder »

Open Atelier bij Andrea de Weerdt in Heino

In het kader van de kunstmanifestatie IkToon Salland zal beeldend kunstenares Andrea de Weerdt uit Heino de deuren van haar atelier open zetten op zaterdag 3 en zondag 4 juni.

Lees verder »

Theater Soloveyko maakt voorstelling met en voor Oekraïense kinderen in Odeon Zwolle

Theater Soloveyko speelt 27 mei om 15:00 voor een geselecteerd publiek hun voorstelling Mykyta De Blauwe Vos in Schouwburg Odeon.

Lees verder »

zwolse theaters presenteren programma 2023/2024

Met trots presenteren zwolse theaters een gloednieuw programma voor seizoen 23-24. Een seizoen dat garant staat voor ontspanning, cultureel avontuur, theatraal genieten en verdieping. Het belooft een fantastisch seizoen te worden met naast gevestigde namen, veel nieuw talent. Hopelijk raakt u net zo enthousiast als wij, wanneer u het nieuwe programma doorleest.

Lees verder »

Rapper Sticks geeft exclusief optreden voor een honderdtal Dauwpop fans bij Eureka in Zwolle

Niemand minder dan rapper Sticks, één van de succesvolste rappers van Nederland, gaf een exclusief en intiem optreden voor een kleine honderd fans van het Dauwpop festival. In no-time waren afgelopen weken honderd tickets voor de Secret Show van Dauwpop uitverkocht. Met nummers van het nieuwe album ‘Alles over hoop’ werden bezoekers rijkelijk beloond om een ticket aan te schaffen.

Lees verder »

dansfeest

Programmeer je eigen dansfeest

Workshop Bieb, Bits en Bots in de Bibliotheek in Raalte

Lees verder »

Nog vijf weken tot de IJsselbiënnale….

De IJsselbiënnale is een tweejaarlijkse internationale buitententoonstelling met prikkelende kunstwerken langs de IJssel en een uitgebreid programma Nevengeul.

Lees verder »

Nieuws van Theater Podium Heino

Bekijk hier de actualiteiten van Theater Podium.

Lees verder »

Dat verdient een sokkel

Kunstenaar en columnist Joke Proper: aan de slag met gemeentelijke sokkels

Lees verder »

Red Hot Chili Peppers Tribute: pittige rock in Heino

Zin in stevige muziek? Kom op zondagmiddag 21 mei naar De Maalderij aan de Canadastraat 6 in Heino, want daar speelt de tributeband Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.