Dorpskerk Diepenveen doet mee aan Open Kerkendag 29 mei

Op maandag 29 mei 2e Pinksterdag vindt de eerste landelijke Open Kerkendag plaats. Inmiddels hebben al vele kerken zich aangesloten bij dit initiatief, ook de Dorpskerk in Diepenveen.

Interessant? Deel het artikel

Dorpskerk Diepenveen met holwortel foto Harry Mulder (1)

Van 10 – 16 uur staan de deuren open en kunt u de mooie kerk ook eens aan de binnenkant bekijken. Om 11.00 uur en 14.00 uur is er een rondleiding van ca. 45 minuten, waarbij u o.a. het orgelbalkon en de zolder bezoekt (mits u goed ter been bent). Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar bij grote belangstelling is een extra rondleiding mogelijk.

Meer informatie vindt u op www.openkerkendag.nl

 

Foto: Dorpskerk Diepenveen met holwortel. Foto: Harry Mulder.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *