Door corona kiezen we voor een gezonder leven

Interessant? Deel het artikel

gezond

Een op de drie Nederlanders heeft door corona besloten het leven gezonder te gaan aanpakken. Dat blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. In ‘Duurzame voornemens 2021’ zegt zeven procent wel genoeg te hebben van al dt gezonde gedoe, dat is een dikke minderheid. Twee op de drie is er zelfs van overtuigd dat ze een grote bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving.

Uit het onderzoek blijkt dat veel mensen de koppeling tussen ‘leuke dingen gaan doen’ en ‘gezonder leven’ een goede kans geven. We zeggen in de toekomst vooral vaker te willen letten op het kopen van voeding met duurzame keurmerken, bewuster met spullen omgaan, zonnepanelen kopen en het huis beter isoleren.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.