Dompel je een week onder in de natuur bij ’t Natuurlijk Huus

Interessant? Deel het artikel

eigen foto klaproos

Zin om in de zomer eens een weekje lekker, samen met anderen op een mooie locatie te verblijven, omringt door natuur? En even helemaal lekker de tijd te hebben om met anderen, stil te staan en inspiratie op te doen over een natuurlijker leven? ’t Natuurlijk Huus in Salland biedt je deze zomer die mogelijkheid met zesdaagse bijeenkomsten.

Door ’t Natuurlijk Huus

Ware natuur

De zesdaagsen starten op 19 juli en 23 augustus.

Aan het begin van de week bespreken we de mogelijkheden en ideeën met elkaar. Op die manier vullen we samen de week in. Voorbeelden zijn: excursie, workshop Eten uit de Natuur, wandeling, ontdekken van je eigen Natuurlijke IK, ruil van kleding, stekjes of spullen, moestuin, voedselbos, puur koken, veganistisch of vegetarisch eten, herkennen van eetbare wilde planten, kruiden. Er is natuurlijk nog meer mogelijk. Geef vooral aan waar je behoefte ligt, dan kunnen we ons daar al vast op voorbereiden.

Er zijn ook veel verschillende gespreksthema mogelijk naar aanleiding van de interesse. Het kan bijvoorbeeld gaan over (op)voeding, natuurlijke geneeswijzen, wilde bloemenborders, voeren van een duurzame huishouding, ecologisch bouwen, uitwisselen van boek- film en podcasttips. Het leukste is natuurlijk dat dit gewoon spontaan ontstaat, zittend rondom het kampvuur. ‘t Natuurlijk Huus heeft een boekenkast aan inspirerende boeken over natuurlijk duurzaam leven.
Daarnaast is er een mogelijkheid tot massage, het volgen van een workshop schrijven of over wat je allemaal zelf kunt maken. En er kan gezwommen worden in onze vijver. Het is vooral de bedoeling dat je lekker geniet en doet waar je zin in hebt.

Eigen Wijze

Je doet op eigen wijze mee aan het programma. Maar voel je vooral niet bezwaard met een klein groepje iets anders te doen of helemaal niet mee te doen. Welke inbreng je ook kiest, het is altijd waardevol. Zie het als een ontdekkingstocht dat op een natuurlijke wijze vorm krijgt.

De ontmoeting

’s Avonds eten we samen en koken we om beurten. Daarna kunnen we om een vuurtje gezeten elkaar inspireren. Neem gerust een muziekinstrument mee.
Je kunt de nacht bij ons doorbrengen, in een bed and breakfast, in je eigen tentje, camper of caravan.
De plek, tuin, vijver, voedselbos en sterrenhemel, geeft als vanzelf rust, ruimte, natuur en inspiratie.
De groepsgrootte is 8 tot maximaal 14 deelnemers. Het is ook mogelijk om je met een vriendengroep in te schrijven.
Er zijn twee weken gepland:
maandag 19 t/m zondag 25 juli
maandag 23 t/m zondag 29 augustus
Heb je belangstelling, mail dan naar info@hetnatuurlijkhuus.nl voor overige informatie over kosten, verblijf en programma.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.