Doe mee met Vakantielezen bij de bieb

Het is zomervakantie, tijd voor spannende avonturen! Bij de Bibliotheek Salland kunnen kinderen meedoen aan Vakantielezen.

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek 230718 vakantie lezen

Ken je Fenna Ramos van Zappelin? Zij was laatst in de bieb en vond het dagboek van Meral en Jop. Die waren op reis gegaan en kwamen in een onbekend werelddeel terecht. Ga je met hen mee op avontuur?

 

Kijk dan gauw hier

De ontdekkingstocht van Meral en Joop brengt je in zes landen. Heb je alle verhalen in hun dagboek gelezen? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op leuke prijzen.

In jouw bibliotheek kun je meedoen aan de speurtocht, de raadsels oplossen en krijg je het Vakantielezen miniboekje cadeau.

Vakantielezen is hét zomerprogramma waarmee de Bibliotheek zorgt dat kinderen in de zomer lekker blijven lezen, juist wanneer ze vrij zijn van school. Kinderboekenschrijvers Annemarie Bon en Selma Noort schreven dit jaar een spannend reisavontuur voor kinderen uit groep 3 en 4.

In juni is Vakantielezen al begonnen op de scholen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *