Doe mee aan het Junior Songfestival 2021

Houd je van zingen en dansen en ben je tussen de 9 en 14? Doe mee aan het Junior Songfestival

Interessant? Deel het artikel

facebook Kindermuziekweek
Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en houd je van zingen en dansen? Schrijf je dan nu in voor het Junior Songfestival 2022!

De inschrijving is geopend!

Wil jij samen met het team van het Junior Songfestival aan de slag met een eigen nummer, een eigen videoclip én Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival? Ben jij een jongen of een meisje tussen de 9 en 14 jaar en hou je van zingen, dansen en performen? Geef je dan nu op! Let op, je mag in november 2022, tijdens de internationale finale, niet ouder zijn dan 14 jaar.

Inschrijven kan tot 14 februari 2022.

Bij het Junior Songfestival schrijf je je individueel in. Wil jij eigenlijk met z’n tweeën of met een groepje auditie doen? Zorg dan dat iedereen uit jouw groep of duo zich individueel inschrijft via dit formulier en zet in het veld ‘Extra: ik wil auditie doen in een duo/groep met (voornaam+achternaam)’ de voor- en achternamen van je medekandidaten. Let op, ook dan doe je individueel auditie. Het Junior Songfestival team bepaalt uiteindelijk de samenstelling van de finalisten.

Auditievideo

Jouw inschrijving is pas compleet als je een auditievideo hebt gemaakt. Wat willen we zien in de video?

– dat je jezelf voorstelt
– dat je een cover zingt onder begeleiding van muziek
– je mag in je auditie video dus niet a capella zingen

Vervolgens ga je jouw auditievideo uploaden op YouTube. Heb je nog geen YouTube-kanaal? Deze kun je gemakkelijk aanmaken via deze website. Wil je dat jouw video niet zichtbaar is voor iedereen? Dan kun je je video op verborgen zetten. Dit kun je gelijk doen als je de video uploadt. Let op! Zet je video niet op privé, maar op verborgen, want privévideo’s kunnen wij niet bekijken.

Let op! Je kunt je inschrijven tot 14 februari 2022.

Wil je meedoen? Vraag je ouders/verzorgers om het formulier op onderstaande link in te vullen. Je kunt je inschrijven tot en met 13 februari 2022 via deze link.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden